BEZOBRAZNO SVOJATANJE IGRAČA I REZULTATA Prolupali susjedi: Najviše nastupa za košarkašku reprezentaciju Srbije ima - Krešimir Ćosić!

BEZOBRAZNO SVOJATANJE IGRAČA I REZULTATA

Uoči početka Svjetskog prvenstva u košarci koje će se od 31. kolovoza do 15. rujna održati u Kini, iz našeg susjedstva, točnije Srbije, stiže nam nekoliko u najmanju ruku čudnih, zapravo, bezobraznih informacija, odnosno svojatanja igrača i rezultata. Tako u jednom od najčitanijih, samim time i najutjecajnijih portala "B 92" u rubrici Povijest SP-a, stoji sljedeće, citiram:

"Reprezentacija Srbije treći put nastupa na Mundobasketu pod ovim imenom, ali kao legitimni nasljednik bivše Jugoslavije ovo će biti ukupno 11. učešće na svjetskoj smotri. Naša selekcija ima dvije titule prvaka svijeta i jednu srebrnu medalju od raspada SFRJ, a ukupno pet zlatnih, četiri srebrne i dve brončane!"

I tu nije kraj, jer su uz opis svojih obilježja i sličnih podataka kao igrača koji ima najviše nastupa za Srbiju bez imalo obraza uvrstili Krešimira Ćosića, hrvatskog legendarnog košarkaškog vizionara iza čijeg imena stoji brojka od 303 (tristotri) nastupa u dresu, kako sami sebi tepaju "Orlova"!

Naslovnica Sport

Najčitanije