StoryEditorOCM
SportDESET GODINA TRIATLON KLUBA ZADAR

Nema stajanja, idemo naprijed!

Piše Ivica Gjergja
8. rujna 2019. - 20:39
triaton

Veliki broj ljubitelja ovog sporta upoznali se se kroz 10 godina postojanja Triatlon kluba Zadar, kroz koji su prošli kao rekreativci ili natjecatelji  (od supersprinta do Ironmana).  

Nema stajanja, kažu u klubu, ide se naprijed jer je TK Zadar organizirao veliki broj natjecanja koja su postale brend  grada Zadra i regije.

Prošlo se  Dugi otok triatlon, Akvatlon Zadar i Zadar Night Run samo su neki od tih sportskih događaja poznatih, ne samo u Zadru, već u cijeloj Hrvatskoj.

Organizatori su  i niza lokalnih utrka kao što su Privlaka Run, Uspon na Sv. Mihovil, Silba Akvatlon, Triatlon Sv. Filip i Jakov i Bibinje Summer Run koje svaku godine privlače sve veći broj sudionika.  

Svakako da su ponosni i na svoje trenere koji već 10 godina marljivo skupljaju iskustvo i znanje kroz niz seminara i edukacija u Hrvatskoj i svijetu, a Škola trčanja Zadar nastala je kao nastavak na uspješan rada  kluba kao i prva Škola nordijskog hodanja u Zadru.

Škola triatlona za najmlađe koja djeluje posljednjih nekoliko godina, nešto je što  posebno veseli jer iz godine u godinu upisuje sve veći broj djece. Očekuje se sljedećih 10 godina još uspješniji.

Evo što će se događati u narednom periodu:

21. 9.  Dugi otok triatlon,

28. 9. Uspon na Sveti Mihovil,

29. 9. Akvatlon Time trial,

2. 10. Otvoreni trening trčanja,

3. 10. Predavanje na temu “Djeca u sportu”, 

4. 10. Duatlon spretnosti za djecu,

5. 10. 4 SheRu

01. svibanj 2024 23:35