StoryEditorOCM
SportMALI NOGOMET ZADARSKE ŽUPANIJE

U Udruzi nova upravljačka i rukovodna struktura!

Piše Ivica GJERGJA
17. rujna 2019. - 16:07
toni kruneš, mranko mičić i željko jurica

U dvorani Press centra SD „Krešimira Ćosića“ održana je Izborna skupština Udruge za mali nogomet Zadarske županije upravljačke i rukovodne strukture. Dosadašnje rukovodstvo Udruge zahvalilo se na pomoći pri radu koje su proveli četiri godine, a onda se prišlo izboru novih osoba na funkcije. Tako je za predsjednika Udruge izabran Toni Kruneš, dopredsjednik Branko Mičić, a tajnik je Željko Jurica. Izabran je Upravi odbor (Tomislav Dešpoja, Ivan Jurić, Senad Tokić i Tomislav Zelić), a u Nadzorni odbor su ušli (Krešimir Čolak i Željko Skukan). Stegovnu komisiju čine (Zdenko Bakarić, Branko Mičić i Miro Surać). Nakon što su svi novi organi Udruge izabrani , dosadašnji predsjednik Marko Šimurina je imao nešto reći, o novom predsjedniku:

- Izuzetno mi je drago što je ovaj posao predsjednika nastavio raditi Toni Kruneš. To je čovjek koji je cijeli u malom nogometu, koliko taj čovjek unosi energije volje i htjenja za boljitak malog nogometa ja to nisam moram, priznati, nisam vidio, ja mu se divim. Vjerujem ne da će uspješno nego da će super obavljati ova posao, kratko je rekao Šimurina.

Dakako da smo čestitali Toniju Krunešu, kako njemu tako i njegovom timu, pa da nam iznese prve dojmove.

- Zahvalio bi se u prvom redu svima koji su mi dali glas, što mogu reći nego to da ću svojski i marno, predano raditi ovaj posao, predstavljati Udrugu dostojanstveno i sa puno uvažavanja kod drugih tijela lokalne uprave i samouprave, reče u uvodu Toni.

Udruga je narasla brojčano – klubovima, trenerima, voditeljima?

-Da već sada imamo u našem sastavu 56. kluba u tri lige. Pored toga 1200 je što igrača, trenera, voditelja i službenih osoba, a što je za svaki respekt. Svi mi u organima upravljanja ne samo mi nego svi skupa imamo veliku zadaću, a to je vidjeti sa gradom i dobiti svoj krov nad glavom – dvoranu, jer bez toga nećemo moći napraviti iskorak ka boljem. Već sada je upitno gdje ćemo igrati jer je velik broj kluba, interes je velik mali nogomet je popularan. Kvaliteta i kvantiteta nam ne fali iznjedrili smo nekoliko reprezentativaca, a ovih dana naš dečko koji igra u Paklenici,reprezentativac Hrvatske U19, Josip Jurlina je srebrni na Euro futsaluu Latviji, čestitke od svih nas njemu i klubu. Najbrojnija smo Udruga teško će biti upravljati, a da sve štima kako treba , no uvjeren sam i vjerujem svom timu da ćemo svladati i ovu zadaću kod natjecanja, proizvoditi nove mlade i kvalitetne igrača na ponos i diku Zadra.

Tek ste ustoličeni, trebate malo i s Gradom Zadrom popričati, pa da dobijete „pravo glasa“?

-Svakako da nam je to u planu, ljude u Gradu Zadru upoznati sa našim radom i dosadašnjim rezultatima, kazao je Toni i dalje primao čestitke od igrača i voditelja klubova.

 

Šunjić drži instruktaž!
Večeras u 18 sati u Ferijalnom savez međunarodni sudac futsala Edi Šunjić će održati predavanja o novim pravilima malog nogometa. Trebaju doći igrači, voditelji , treneri na instruktaž.

 

 

 

24. travanj 2024 13:18