StoryEditorOCM
SportVEDRAN JEŠE OSTAJE U DVOSTRUKOJ ULOZI

Nemaju trenera, ali su dobili vratara iz Nigerije!

Piše Ivica Gjergja
27. rujna 2019. - 12:20
primorac_biograd2-240719

Nedavno su Primorcu pristupili Ante Kušeta, polivalentni igrač koji je igrao u Dugopolju i vratar Ayotunde Ezekiel, Nigerijac, koji je jedno vrijeme proveo u Rijeci i Šibeniku. S njima je roster ojačan i popunjene su pozicije na kojima su „primorci“ bili tanki.

U ovom kolu na igralište Kazimira i Silvia u Biograd dolazi Uranija. Čvrst ligaš koji je dobro počeo prvenstvo, osvojio je sedam bodova, stoga svu pozornost treba obratiti na njihov napad kako bi se spriječile brze kontre. Sve to u Primorcu znaju, odrađene su pripreme za utakmicu i samo se čeka sučev zvižduk za početak susreta. Primorcu je komforna situacija, istina nisu još riješili pitanje trenera, no to sve odlično provodi kapetan Vedran Ješe, koji nam je kazao:

-Znamo da je Uranija nezgodna momčad, da dobro igraju i imaju rezultat. Inzistiram kod svakog mog igrača da dade svoj maksimum i da ostvarimo što bolji rezultat. Trebali bismo oplemeniti ona tri boda koja smo donijeli iz Zagore i tada bi se „lakše disalo“, kazao je Ješe.

Susret Primorac – Uranija igra se u 16 sati u Biogradu.

 

23. travanj 2024 10:46