StoryEditorOCM
SportATLETSKI PETEROMEČ U PTUJU

Marcela Rušev nastupila za kadetsku reprezentaciju Hrvatske i ostvarila sjajne rezultate!

Piše Ivica GJERGJA
30. rujna 2019. - 17:01
marc

Još jedna Zadranka iz AK Alojzije Stepinac Marcela Rušev nastupila je za kadetsku reprezentaciju Hrvatske u Ptuju na peteromeču reprezentacija Slovačke, Slovenije, Mađarske, Češke i Hrvatske. Marcela je nastupila u utrci na 100m prepone i štafeti 4x100m. U štafeti 4x100m zauzela je sjajno drugo mjesto dok je u trci na 100 m s preponama bila deveta. U ukupnom poretku reprezentacija Hrvatska je zauzela treće mjesto.

Treba kazati da je Marcela nastavila sjajan niz nastupa za reprezentaciju Hrvatske članova iz AK Alojzije Stepinac, Josipa Kašelića, Luke Kršavana – Nižića i Laure Bartulov.

- Prezadovoljna sam nastupom i odličnom atmosferom u reprezentaciji, hvala izborniku Srećku Opašiću koji mi je ukazao povjerenje da nastupim za reprezentaciju. San svakog sportaša je nastupiti za reprezentaciju, a meni je to uspjelo. Ovaj uspjeh mi je poticaj za još marljiviji rad u narednim mjesecima hvala svima koji su mi davali podršku od roditelja, članova kluba i školskih prijatelja, kazala je Marcela.

Dakako da Marcelin uspjeh nije izostao ni u klubu, pa je predsjednik Mladen Peša, kazao:

-Čestitam Marceli na nastupu i odlićnom rezultatu te njezinom treneru Hrvoju. Nakon ljetošnjeg nastupa Laure Bartulov na prvenstvu Balkana u Istambulu za mlađe juniorke dobili smo još jednu reprezentativku što je dobar pokazatelj rada u klubu, kazao je Peša.

Podsjetimo da je vođa puta reprezentacije bio Slobodan Miolović trener u atletskom klubu, a ujedno i član upravnog odbora Hrvatskog atletskog saveza.

- Prezadovoljan sam prije svega atmosferom u reprezentaciji vidio sam veliki potencijal među kadetima ostvarili su odlične rezultate i da hrvatska atletika ima velik potencijal što pokazuju ukupni rezultati i rezultati pojedinaca. Izgradnjom novih atletskih staza u Hrvatskoj atletska baza proširiš će se, a samim tim i rezultati će biti još bolji, kazao je Mijolović.

20. travanj 2024 03:44