StoryEditorOCM
SportSONIK PUNTAMIKA PROTIV ŠIBENIKA IGRA U JAZINAMA

Špralja: Trebamo biti agresivni, stisnuti zube i pobijediti!

Piše Ivica GJERGJA
4. listopada 2019. - 16:08
sonik_puntamika_cibona19-100119

Pred gostovanje GKK Šibenika u dvorani Jazine u 2. kolu, održana je konferencija za tisak Sonik Puntamike. Na konferenciji je govorio sportski direktor Pere Perić, trener Šime Kraljević i igrač Šime Špralja.

- Sigurno je da će utakmica sa Šibenikom biti teška u svakom pogledu. Na utakmici je najavljena i šibenska grupa navijača Funcuta (jedan do dva autobusa), naš klub će sve učiniti i čini kako bi se ne samo oni u Zadru u Jazinama osjećali kao u svojoj dvorani. Pozvao bi i naše navijače da dođu na utakmicu, kazao je direktor Perić

- Ne okrećemo se prošlosti ni ja ni moji igrači. Alkar je iza nas i okrećemo se onome što će biti, a to je sraz sa Šibenikom. Moram kazati par riječi o utakmici s Alkarom, ugodno smo se osjećali i imali prednost, vodili prvo poluvrijeme i treću četvrtinu, a na kraju se dogodilo to da izgubimo. Uzeo sam odgovornost na sebe i time bi završio. Trebamo biti strpljivi te marno i predano raditi. Šibenik je zahtjevniji protivnik u svakom pogledu od Alkara. Momčad koja se pojačala našim Vladovićem, Dašićem koji je igrao u Real Madridu, te Cobsom sigurno zavrijeđuje respekt. Spremali smo se cijeli tjedan uz sve svoje nedaće, ozljede Popića, Jukića i Jurjevića. No, nema izlike za nikog jer se u sportu i povrede sastavni dio. Idemo u ovaj sraz dati onu potrebnu agresivnost, borbenost i tražiti uspjeh, rekao je trener Kraljević.

- U Sinju je ispuštena prilika za pobjedu, nova smo momčad biti će oscilacija moramo biti strpljivi i cilj znamo, kao i to kako trebamo na terenu izgledati. Trebamo biti agresivni u srazu sa Šibenikom, pružiti dobru košarku, malo su nas ozljede načele, no moramo se skupiti stisnuti zube i ići na pobjedu, kazao je Špralja.

Susret Sonik Puntamika – Šibenik igra se u subotu u 19 sati u Jazinama.

25. travanj 2024 02:05