StoryEditorOCM
SportNK ZADAR NAKON POBJEDE NAD JADRANOM

Pinčić: "Vidio sam volju, želju i veliki trud". Gostujući trener objasnio kako mu je krenulo nizbrdo...

Piše Ivica Gjergja
6. listopada 2019. - 15:02
gorica_lucko15-190816

Dva gola, a s njima i tri boda u sedam kola lige ostvarili su igrači NK Zadra subotnjom pobjedom nad Jadranom. Zadar je svoju "pobjedničku priču" pokrenuo nakon dvije izgledne prigode (17. i 18. minut). Prvo je tukao Dragan Župan, brani Marko Čagalj, da bi Jure Jerbić u skoku pucao glavom, lopta je otišla preko grede, onda je Župan preciznim udarcem doveo Zadar u vodstvo u 19 minuti.

Još se jednom vidjelo koliko za igru Zadra vrijedi Dragan Župan. Igrali su Zadrani za oko lijep nogomet, imali su i prigoda no pobjedu su zapečatili tek zgoditkom Zdrilića na isteku utakmice. Na kraju susreta različito je bilo raspoloženje kako igrača i trenera.

-Zaslužena pobjeda Zadra, čestitam im na igri. Primili smo rano pogodak i sve nam je otišlo "nizbrdo".. I ovom utakmicom je Zadar pokazao da je za sam vrh, a želim im da se što prije vrate tamo gdje pripaduju, a to je Prva liga, kazao je trener Jadrana LP, Goran Proleta.

-Čestitao bih i našim igračima, ali i Jadarana LP koji su prikazali kvalitetnju i borbenu igru tijekom svih 90 minuta. Zahvalio bih se kolegi Proleti na divnim riječima. Jadran LP gaji istu igru kao i mi te smo znali koliko su opasni, no sve smo njihove pokušaje neutralizirali. I sa "načetim" Muićem, Nakićem i Jurićem ušli smo u igru, a i Župan nije u potpunosti fit, no sve smo ih gurnuli u igru i evo, rezultat je došao kao posljedica dobre igre. Raduje me da sam vidio volju, želju i veliki trud kod svih mojih igrača, kojima još jednom čestitam na pobjedi, kazao je trener Zadra Marko Pinčić.

18. travanj 2024 18:12