StoryEditorOCM
SportSUSRET U PROLAZU

Dino Kapitanović: "Drago mi je doći i vidjeti svoje i prijatelje u Zadru!"

Piše Ivica Gjergja
9. listopada 2019. - 13:31
dino1

Kultnom Kalelargom u društvu prijatelja i brata Marka prošetao je i Dino Kapitanović, član NK Dinama i "U-19" reprezentacije Hrvatske. Jedan od nadarenijih nogometaša sa zadarskog području kojih u nogometu ima mnogo počev od Joška Soblara, Dade Prše, Luke Modića sadašnjih reprezentativaca Vrsaljka, Livakovića i Santinija, Subašića i mnogih drugih.

Dino ima sve predispozicije i kvalitete da postane top igrač - reprezentativac. Ovaj dečko je s Ploče prve nogometne korake počeo je u NK Zadru gdje je dobio temelj nogometne igre.

- Dobio sam poziv iz Dinama, roditelji su razmišljali, vagali plus i minus i odlučili da odem na Maksimir. Nisam se prevario. Iako je otac bio za Hajduk, nisam tamo otišao. U Dinamu mi je jednostavno dobro, treniram, radim i učim, izborio sam se za svoje mjesto u timu i postao reprezentativac. Svjestan sam svega, da moram iz dana predano raditi. dokazivati se jer se samo tako može naprijed, kaže Dino.

U Zadru provodi vrijeme u krugu obitelji gdje mu je, kaže, najljepše.

- S bratom Markom bacim na hakl, on je moram priznati bolji. No, brzo prođu dva dana, moram natrag, ali mi je drago doći i vidjeti svoje i prijatelje u Zadru. Očekuje me dosta posla u Dinamu, moram na to biti i jesam usredotočen, pa ćemo na kraju prvenstva vidjeti gdje i kako dalje - rekao je Dino Kapitanović.

18. travanj 2024 23:32