StoryEditorOCM
SportUOČI SRAZA S HERMES ANALITICOM

Šime Kraljević: "Naša je prevaga na centarskim pozicijama!"

Piše Ivica Gjergja
11. listopada 2019. - 13:48
borik_jazine5-131215_resize

U momčadi Sonik - Puntamike zaliječili su „rane“ s dvije posljednje utakmice u kojima su odmjeravali snage s Junakom i Šibenikom. Okrenuli su list, radili cijeli tjedan na ispravljanju nedostataka koje su bile evidentne na utakmicama i spremali se za novi sraz s Hermes Analitikom. Svi su igrači trenirali, a oni koji su pod paskom liječnika onoliko koliko su mogli. Odrađene su pripreme za utakmicu, a prema onome što se zna svi će u "fajt" za bodove.

- Hermes Analitica je na bekovskim pozicijama izuzetno dobra. Vjerujem, a tako smo se i spremali, da će zadati dosta problema našim niskim bekovima, gdje smo hendikepirani visinski, i to moramo spriječiti. Naša je prevaga na centarskim pozicijama, što moramo iskoristiti, a nakon toga odigrati tranzicijski dobro kako bi došli do lakih koševa. Uvjeren sam da smo za to spremni. Momci će dati sve od sebe da donesemo bodove doma, kazao je trener Sonik - Puntamike, Šime Kraljević.

Susret Hermes Analitica – Sonik Puntamika odigrat će se u subotu u Zagrebu, u Košarkaškom centru “Dražen Petrović”, Savska 30, s početkom u 20:00 sati.

02. svibanj 2024 00:03