StoryEditorOCM
SportTREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA – JUG 8. KOLO

PRIMORAC (B) – JUNAK: Padali su i crveni i žuti kartoni!

Piše Ivica GJERGJA
12. listopada 2019. - 21:47
pr1

BIOGRAD – Igralište Kazimir i Silvio. Gldatelja : 128. Sudac: Vesna Budimir (Podstrana) 6.

Strijelci: 1:0 Vodopija (11), 1:1 Andić (74).

Najbolji igrač: Luka Vodopija (Primorac).

Crveni karton: Domagoj Galešić (Primorac),  58. minuta drugi žuti.

PRIMORAC: Ayotunde 6, Colić 6,5 , Galešić 6, Smokrović 6 (od 90. Kojić) , Ješe 7 , Vodopija 7 , Prpić 6,5 , Lazarevski 6,5 , Kušeta 6,5 , Jurić 6,5 (od 68. Zelić-) , Martinčević 6 (od 80. Jurišić-).

JUNAK:  Runje 6 , Barać 6 , Marunica 5,5 (od 64. Andić -), Bandalo 6,  Jandrek 6, Vuleta 6 (od 46. Maganić-), Kukoč 6 , Vuković 6 , Fuštin 6 (od 83. Mihovilović-), Vardić 6,5 , Mastelić 6,5.

Novi trener Primorca Stanko Mršić od samog početka susreta dobro je „našpanao“ svoje pulene, krenuli su i  razletjeli se terenom. U početnoj fazi susreta pokrenuli su u nizu dvije akcije, no sve je završilo na vrhu kaznenog prostora.

Ne „spavaju“  junaci, Janderk je iskoristio jednu neopreznost domaće obrane brzom kontrom došao u priliku da puca no lopta mu je pobjegla. Ravnopravno se igra u polju,  da bi munjevitu akciju u 11. minuti izveli domačini Ješe je dubinskom loptom uposlio Jurića ovaj vratio na nekih 17-18, a Luka Vodopija loptu poklapa za 1:0.

Nakon toga ponovo je Ješe u prilici, minuta je 20, Kušeta je idealno nabacio, a ovaj vrškom glave puca iznad gola. Nemaju mira jedni ni drugi, igra se dobro, nešto više terenske inicijative iskazuju domaćini, stvorili su dvije tri poluprigode no Runje iako je „visio“ sve je uspio obraniti.

Gost je pokazao zašto je na čelu ljestvice, dobro posložena momčad koja ima nekoliko odličnih pojedinaca. Prvi dio završen je vodstvom domaćina. Drugi dio počeo je borbeno i bez respekta, pa je u jednom na sredini bezazlenom faulu domaći igrač Galešić u 58. minuti dobio (34. prvi), drugi žuti, automastki crveni karton. Gosti su preko Vardića u 70. minuti zaprijetili no vratar domaći Ayotunde bio je na visni zadaće. Jednu dubinsku loptu u 74. min izbacio je Barać za Andića ovaj zobišao vratara domaćih i plasirao loptu u mrežu za 1:1. Pravda nije bila na strani domaćina dok su bili poravnati brojčano bolji domačini, no nakon isključenja Galešića Junak je to iskoristio i postigao poravnanje, za konačni rezultat. 

 

Bandalo nadskočio sutkinju Budimir!

U 34. minuti stasiti obrambeni igrač Junaka, Andrija Bandalo, napravio je prekršaj, sutkinja Budimir bila je u neposrednoj  blizini i autoritativno svirala, no Bandalo se s tim nije složio. Poskočio je iznad sutkinje, činilo se da će preko nje skočiti, u gledateljstvu se čulo ono poznato ...a gdje ćeš na ženu!

25. travanj 2024 18:34