StoryEditorOCM
SportIZ HNK PRIMORCA (B) NAKON SRAZA S JUNAKOM 1:1

Mršić:"Trebali smo uzeti cijeli plijen"!

Piše Ivica GJERGJA
13. listopada 2019. - 18:17
rudes_dugopolje14-220919

Sve do 74. minute susreta Primorca sa Junakom imali su domaćini tri boda. No onda su gosti poentirali iz jedne neočekivane akcije, domaća obrana jednostavno se nije snašla, a igrač Junaka Andrić se "ušetao" u kazneni prostor, zaobišao domaćeg vratar i ugurao loptu u mrežu za 1:1. Dva boda su izgubljena, a Junak je ostao neporažen.

Ne treba biti nezadovoljan, domaćini su dobro igrali, imali dominaciju, no uvijek je falila dobra završnica nad Junakom koja je izvrsno posložena, momčad ima glavu i rep u igri, uostalom već nekoliko godina su u vrhu ove lige. Da nije isključen Domagoj Galešić (drugi žuti u 58. minuti) vjeruje se da bi Primorc slavio, ovako i bod je dobar, kad ga uzmeš sa desetoricom. Evo što je kazao trener domaćih Stanko Mršić:

-Krivo mi je, trebali smo uzeti "pun plijen" u ovoj utakmici, a za to je krivo naše isključenje Galešića, a tada kad se dogodilo isključenje sa naše strane, njihov gol visio u zraku, trebali smo to materijalizirati. O suđenju ne bih, no moram kazati da je Junak lider prvenstva, da ima kvalitetnu momčad, pa sam na neki način i zadovoljan, a da smo pobijedili, bio bi još više. Sjetio sam se naših prodora po desnoj strani, da je to bilo okruniti dobrom zavšnicom, sigurno bi bili pobjednici. Ostaje nam da arhiviramo ovu utakmicu, izvučemo ono što je bilo dobro, a što ne ispravimo i spremamo se za slijedeći susret, kazao je Mršić.

19. travanj 2024 07:44