PLIVAČKI KLUB ZADAR OBUČAVA NEPLIVAČE Deset novih malih junaka

PLIVAČKI KLUB ZADAR OBUČAVA NEPLIVAČE

Plivački klub „Zadar“nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 10 malih superjunaka.Grupe malih neplivača kroz svibanj Vodili su treneri Željko Olujić i Maja Štrbac.

U obuci su sudjelovali: Šime Bašić, Anđelina Burčul, Luka Burčul, Anesa Gulan, Vito Jelenić, Roko Blaž Maričić, Vito Miočić, Ivano Putrić, Lorena Šarić, Mia Šašić, Ana Katarina Šikić, Doris Šimić, Sara Torbarina, Toma Zubčić i Pia Mila Žokalj.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su klupskom majicom, diplomomi prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“svim superjunacimai njihovim roditeljima čestitajuna uspješnom savladavanju programa.

U tijeku su prijave za upis u Obuku neplivača na bazenu Višnjik.Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja

Naslovnica Sport

Najčitanije