StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA 4. KOLO

Kraljević:“ Idemo u Osijek igrati i pobijediti“!

Piše Ivica Gjergja
18. listopada 2019. - 16:11
zadar_czvezda26-061016

Odigrana su tri kola u ovoj ligi, Sonik Puntamika je poražena u dva, a jedan na gpostovanju kod Hermes Analitike je bila pobjeda. Tijekom tjedna dobro se radili, treniralo i pripremalo za nastup s Vrijednosicam Osijek u Osijeku. Nema povrijeđenih, svi su na broju, spremni  za dobar fajt. Kada bi se uzela oba boda bila bi to „puna šaka brade“.

-U pozitivnom smo tonusu, svakako  da su moji dečki spremni, moj pomoćnik Kuliš je izvrsno skautirao našeg domaćina, znamo što trebamo raditi i to ćemo činiti da bi dohvatili dva boda. Njihove opasnosti našeg Bašića i Ćorića treba zaustaviti odigrati dobro centarske pozicije i tranziciju i evo uspjeha. Lijepo bi bilo kada bi nakon četiri kola i tri gostovanja imali dvije pobjede, vjerujte da ćemo se potruditi da to napravimo, kazao nam je prije puta trener Sonik Puntamikre Šime Kraljević.

Sonik Puntamika je otišla dan ranije, prespavati će u Osijeku u sutra u 17 sati odigrati susret s Vrijednosnicama Osijek

 

Razišli se Marko Jurica i Sonik Puntamika!
KK Sonik Puntamika i Marko Jurica nakon tri odigrana kola sporazumno su raskinuli suradnju.
- Marku hvala na svemu što je dosad učinio za naš klub. Raskid suradnje je obostrano dogovoren – sporazumno i tu završava cijela priča, kazao je trener Šime Kraljević.
16. travanj 2024 22:04