StoryEditorOCM
SportNOGOMET: IZ NK ZADRA

Novi igrač je Luka Begonja!

Piše Ivica Gjergja
18. listopada 2019. - 16:20
luka

U prostorijama NK Zadra na Stanovima danas je predstavljen novi – stari igrač Luka Begonja, provjereni prvoligaški igrač, koji je vjernost Zadru potpisao na godinu dana. Predsjednik kluba Damir Knežević je biranim riječima govorio o Begonji, a zahvalan mu je na tome što je izabrao Zadar.

-Begonji zahvala jer je imao to pouzdano znamo ponude prvoligaša, drugoligaša i trećeligaša za bolje finacijske uvjete. On je izabrao Zadar, što izuzetno cijenim, mi smo s njim dobili mnogo , a koliko mi je poznato on ima pravo igranja 23. listopada u kup susretu s Osijekom. Vjerujem da će svojim igrama doprinijeti da klub bude bolji i stabilniji, kazao je Knežević.

-Drago mi je što sam došao doma, biti će vjerujem dobrih igara i radovanja navijača Zadra radi naših pobjeda, kratko je kazao Begonja.

Podsjetimo da se radi o igraču iz škole nogometa NK Zadra, koji ima 27 godina. Igrao je u Zadru od 2008. do 2014. godine. Karijeru je nastavio u NK Lokomotivi iz Zagreba i nakon toga u Širokom Brijegu iz Bosne i Hercegovine.

23. travanj 2024 09:28