StoryEditorOCM
SportIZ HNK PRIMORCA (B) NAKON DUBROVNIKA

Mršić: 'Arhivirali' smo GOŠK, gorčinom poraza!

Piše Ivica GJERGJA
3. studenog 2019. - 15:35
zadar_primorac6-140919

Bez ijednog gola i ijednog boda vratili su se Primorci iz Dubrovnika. Naime, GOŠK Dubrovnik 1919 pobjedio ih je 3:0, a objektivni posmatrači susreta će reći da to nisu Biogajci zalužili. Igrali su dobro, htjeli igru, borili se. no kada ti u 20. minuti tvoj vratar (Ayotunde) postigne auto gol teško se vratiti.

Nakon njega najbolji strijelac GOŠK-a, Baldo Cecijelj, je još dva puta se upisao u listu strijelaca i što je zanimljivo sve je dvojbe, ako ih je bilo oko pobjede, riješio za dvije minute u 66. i 68. minuti. Zanimljivo je to da je Primorac oba puta kada je Cecijelj postigao zgoditke bio u fazi napada, izgubio loptu, a domaćini su u brzim kontrama to materijalizirali. Na kraju susreta su trener Stanko Mršić i drugi čestitali GOŠK-u na pobjedi. Mršić je nakon susreta kazao:

- Porazom ne možeš biti zadovoljan, no htijenjem, željom i voljom mojih igrača zadovoljan sam u igri. To je bila potpuno ravnopravna igra oba takmaca, moji napadači nisu bili na razini, primili smo dva gola iz kontri. Ovaj susret je arhiviran gorčinom, okrećemo list, nastavljamo pripreme za sljedeću utakmicu s Kamenom, kazao je trener Primorca Stanko Mršić.

19. travanj 2024 06:59