StoryEditorOCM
SportKOŠARKA U PROLAZU S TRENEROM JAZINA - ARBANASI JAKOVOM BORČIĆEM

Borčić: “U momčadi je dobra kemija, a nakon svake pobjede stojimo čvrsto na zemlji!"

Piše Ivica Gjergja
5. studenog 2019. - 10:15
KK Jazine Arbansi

Petu pobjedu u nizu ostvarili su igrači trenera Jakova Borčića iz Jazina – Arbanasi te su uvjerljivo na prvom mjestu ljestvice Prve muške lige. Ostvariti stopostotni učinak je za svaku pohvalu.

Susret u Sesvetama riješili su u svoju korist, a konačan rezultat je bio 98:82 za goste.
Kada se osvrne na tu utakmicu jednostavno ekipa iz Sesveta nije izdržala, iako su se momci uspjeli vratiti iz visokog zaostatka u trećoj četvrtini pa su u završnici ponovno pali. Podsjetimo da su Jazine - Arbansi na odmoru imale prednost od 15 poena razlike, ali u drugom poluvremenu Zadrani su napravili dosta pogrešaka, pa je domaćin, uz pomoć bučnih navijača, napravio preokret. Ipak borbeni gosti u završnici susreta odvode „utakmicu na svoj mlin” te odnose pobjedu.

Kod Jazina - Arbansa David Ušić sa 17 te Stipe Krstanović s 15 poena, uz kapetana Josipa Mrkića, bili su najbolji. strijelci utakmice kod Zadrana. Kod Sesveta, briljirao je Dario Papak s čak 36 poena, no ipak nije mogao sam.

Trener Jazine - Arbansa, Jakov Borčić komentirao je o uspješnu utakmicu:

- Mi smo odlično odradili pripreme, ali i uz to imamo jako dobru kemiju u momčadi, slažemo se, jedan drugoga podržavamo. Također, na svim smo pozicijama dobro posloženi i rezultat je tu. Na zemlji smo, nismo poletjeli jer znamo da se za svaki susret treba predano i marno pripremati, bez obzira na prethodne uspjehe, a to i radimo. Djelujemo kao jedan savršen „stroj“ koji donosi pobjede – rekao je ponosno je Borčić.

 

19. travanj 2024 18:12