StoryEditorOCM
SportEVO RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO U BICIKLISTIČKOM KLUBU ZADAR

Najuspješnija sezona u povijesti: osvojili su 41 medalju na državnom prvenstvu i u Kupu!

Piše Ivica Gjergja
6. studenog 2019. - 20:49
bic

Nastupom na posljednjoj bodovnoj utrci Kupa Hrvatske u Varaždinu, Biciklistički klub Zadar okončao je natjecateljski dio sezone koja će ostati zapisana kao najuspješnija u dosadašnjoj povijesti kluba. Pa evo zašto!

U BK Zadar je stiglo 33 odličja s državnih prvenstava te 8 medalja iz utrka za Kup Hrvatske. Samo na posljednjoj ovogodišnjoj stazi u Varaždinu, zadarski vozači dominirali su u dvije od tri utrke, te pobjedama po kategorijama potvrdili i pobjede u ukupnom plasmanu Kupa.                                            Tako su Nicolas Gojković (kadet), Rea Kurtin (kadetkinja), Luka Škara (U 14) i Ivan Kokić (U 11) postali osvajači Kupa Hrvatske za 2019. godinu. Tončica Pušić (kadetkinja) zauzela je drugo mjesto u poretku Kupa, dok su Roko Šestan (kadet), Roko Šintić (U 14) i Roko Škara (U 11) treći u poretku.

-Presretan sam, nemam riječi, ne samo ja nego i moji u Klubu onim što smo postigli ove godine, to je uspjeh kojega bi svatko poželio. Naša mladež je izvrsna ,samo im i dalje moramo mi iz uprave posložiti sve uvjete kako bi mogli normalno trenirati i raditi i ubuduće. Svi u klubu su zaslužili velike čestitke, nadam se da ćemo dalje nastaviti ovako, kazao nam je vidno zadovoljni predsjednik BK Zadra Božidar - Božo Kotlar.

 

19. travanj 2024 20:31