StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA 7. KOLO, SONIK PUNTAMIKA-ADRIA OLI ŠKRLJEVO

Kraljević: “Škrljevo je dobro posložena momčad, ali i mi imamo asa u rukavu“!

Piše Ivica Gjergja
7. studenog 2019. - 10:55
Sime Kraljevic1.JPG

Igrači Sonik Puntamike ne da su iznenadili Zabok u gostima u prošlom šestom kolu HT Premijer lige, nego ih dobro „naprašili“. Nanijeli su im četvrti poraz u nizu, a sebi priskrbili vrlo važnu drugu pobjedu, koja im je donijela mir.

Naplatili su dobar rad i trud, pa je tako njihov trener Šime Kraljević proglašen trenerom kola,  igračem kola postao je Emilio Banić, dok je momčad kola upravo Sonik Puntamika.

Vjerujemo kako je to upravo posljedica intenzivnog treninga ali i kvalitetnih priprema. Uvjereni smo da je struka dobro skenirala svog protivnika i da u SD Jazinama neće biti problema.

Evo kako je susret s Adria Oli Škrljevom komentira trener Šime Kraljević:

-Dolazi nam u goste odlično posložena momčad na svim pozicijama. Ja ju osobno respektiram jer znam koje su im dobre, ali i koje su im loše strane. One dobre ćemo neutralizirati, a slabije pretvoriti u naš dobitak. Moramo se svi dosta založiti kako bi utakmicu odigrali na jednoj višoj razini. Svima nam je želja nastaviti onako kako smo igrali u Zaboku, tako da nam pobjeda kojim slučajem ne bi „prošla kroz prste”. Za kraj, pozvao bi naše vjerne navijače da nas bodre do još jedne pobjede – rekao je trener Kraljević.

Susret HT Premijer lige Sonik Puntamika – Adria Oli Škrljevo igra se u petak u SD Jazinama u 19 sati.


 

20. travanj 2024 13:40