StoryEditorOCM
SportSUSRET S "PARTIZANOM" NIJE PROŠAO BEZ VERBALNIH ISPADA

KK Zadar zbog svega se nanovo mora nadati novoj kazni!

9. studenog 2019. - 21:30
zadar_partizan-091119 (1)

Još uvijek Zadar nije pronašao način kako prekinuti crni niz, štoviše nakon šest kola u regionalnoj ABA ligi, možemo samo naglasiti kako je šesti poraz u nizu.

Valjalo je biti iznimno optimističan i vjerovati kako je baš Partizan na kojem će se pokazati "zubi". Naprotiv, na trenutku se izgledalo skroz nedoraslo suparniku koji, usput recimo odlično brodi kroz Eurocop, u ABA ligi im je cilj oduzeti primat kojeg drži Crvena zvezda. Znači, "kroz zid" se nikako nije moglo, što je priznao uvijek optimistični trener Danijel Jusup, kojem nije bilo nimalo lagano voditi utakmicu, ma koliko god se trudio svoju energiju prenijeti na igrače. Nije išlo...

- Jednostavno, napadački je to izgledalo jako loše, odnosno, kad nam dođe čvršća momčad onda teško dolazimo do šuteva. Prije utakmice, rekao sam svojim igračima da se uvijek ima šansa za dobiti, ali protiv suparnika višeg ranga, odnosno, pojavi se, ali je moraš iskoristiti. Na početku smo tu šansu imali , međutim, promašivalo se "zicere" ili bacalo loptu u aut.

Tu šansu da možda odemo na pet ili šest razlike i da igramo jednostavnije nismo iskoristili.

Nismo imali unutarnju igru i kad se moglo tranzicijski mi bi opet gubili lopte. Falio nam je Siriščević, ali nisam htio riskirati, da se ne obnovi njegova ozljeda. Hvala navijačima , atmosfera u dvorani je bila odlična – zaključio je Jusup.

Nešto ranije, njegov kolega na klupi Partizana, Andrea Trinchieri imao je ovakvo razmišljanje...

- Nije to bilo ništa fantastično, ali smo imali dovoljno elemenata da kontroliramo utakmicu. Malo me je sram zbog dvadesetjedne izgubljene lopte – iskren je Trinchieri.

I tako je Zadar nastavio lutati bespućima ABA lige, k tomu valja podsjetiti kako je i raspored nimalo ugodan , pa se zato Jusup uvelike nada dolasku razigravača, štoviše, zabilježio je jednog mladog igrača, te veli da je realizacija transfera na vidiku. Eto, spasitelja!

Navijači su odmah na "prvu loptu" krenuli prema klupskom vodstvu poznatim skandiranjem : "Uprava odlazi"! I što je u cijeloj priči zanimljivije u tom nadzornom odboru kako se već zove tijelo kojem je povjereno vođenje Zadra, sjede dva predstavnika navijača. Ups!

Što se pak tiče ozračja u dvorani, počelo je pjesmom, zapjevao je šestogodišnji Gabrijel Čačić, na repertoaru se našla uspješnica Miše Kovača : "Ako me ostaviš". Ne treba isticati kako je pobrao velik pljesak nazočnih u dvorani "Krešimir Ćosić".

Ista publika nikako nije mogla prihvatiti pjesme jednog dijela navijača čijim stihovima ne želimo kaljati sportsku priču, ali se KK Zadar zbog svega nanovo mora nadati novoj kazni.

26. travanj 2024 21:39