StoryEditorOCM
SportZADAR KONAČNO PRONAŠAO RAZIGRAVAČA

Angažiran Dominik Mavra!

12. studenog 2019. - 21:32
Dominik-Mavra-reprezentacija-hrvatska

Zadar je konačno pronašao razigravača, struka se odlučila angažirati Dominika Mavru (25 god., 195 cm), Zadranina koji do sada nikad nije imao prigodu obući najdraži dres. Istina, sve je još neslužbeno, ali izvori iz nekoliko smjerova potvrđuju nam dogovor Zadra i Mavre, što će se dodatno zaključiti potpisom ugovora, pa je  Mavrin nastup moguće očekivati u nedjelju u Baru protiv Mornara.

Mavra je emotivno vezan uz klub, stoga prenosimo neke njegove izjave za portal crošarka.com nakon što je kao igrač Krke u stilu pravog profesionalca momčad Zadra prikovao za dno ljestvice. Citiramo:

"Višnjik je za mene uvik nešto posebno, u Jazinama sam od svoje sedme godine, bezbroj utakmica, puno emocija je dato na tribini. Onda izađes na zagrijavanje, pivaš sve pisme u sebi…, Ka mladom mi nije bilo lako odvojiti emocije od glave, sad već kad sam stariji, iskusniji, je lakše ostati miran. Prvi dolasci na Višnjik nisu dobro prolazili po mene.” , završen citat.

Ili, o tome kako Zadar ranije nije  posegnuo za uslugama Mavre...

“Da, nažalost, to je jedna stranica koja se nikad nije okrenula u mom životu.”, završen citat.

Eto, i tomu je došao kraj, Dominik će u svojem gradu moći predstaviti sve  košarkaške vještine kojima se nametnuo i za mjesto u reprezentaciji Hrvatske.

Klubovi u kojima je igrao: Moslavina, Zagreb , Split, Cibona, Dabrowa Gomicza, Karpoš Sokoli. MZT Aerodrom Skopje, Lietkabelis, Krka. 

05. listopad 2024 10:54