StoryEditorOCM
SportZA BIOGRAĐANE JE OVO BIO SUSRET PROMAŠENIH PRILIKA

Primorac je poveo i dominirao, ali je Sloga s dva udarca uzela sve!

Piše Ivica Gjergja
17. studenog 2019. - 09:55
primorac

PRIMORAC – SLOGA 1:2

Ni želje ni volje, ali ni borbenosti nije nedostajalo objema momčadima, i Primorcu i Slozi, iako su uvjeti bili vrlo loši: klizav teren i jaka kiša koja je ometala igru, tako da se lopta nije mogla ni kontrolirati.

No i bez toga već u prvoj minuti Vodopija je pokušao zabiti gol, tukao je dobro, no loptu je vratar skrenuo u aut. Na drugoj strani u brzoj kontri, Katić je sam izbio s lijeve strane, no lopta je otišla paralelno uz gol, a nitko je nije uspio uhvatiti i ubaciti u gol.

Najbolju prigodu u 15. minuti imao je domaći igrač Vodopija. Udario je loptu glavom, no vratar Sloge, Šolić je odlično obranio te izmamio aplauz malobrojne publike.

Dominantni su domaćini napadali i u 25. minuti kad Barać u svom kaznenom prostoru igra rukom, a sudac je u neposrednoj blizini te pokazuje na 11. metara. Siguran realizator jedanaesterca je Kušeta.

Domaćini su dosta toga promašili: u 33. Vodopija, pa Prpić u 35., da bi to isto učinio i Colić odmah u sljedećoj minuti, a onda su gosti izveli jednu brzu kontru. Ponovo je Katić probio povratnom loptom i uposlio Copića, a ovaj onda u nebranjeni dio mreže zabija za 1:1.

Gosti su povisili iz kornera kad je Brać odlično nabacio, a Marović glavom zabio uz vratnicu .

U drugom dijelu susreta, dominacija prelazi na stranu domaćih, no ipak bez uspjeha, a gosti su znalački odradili svoju zadaću te sačuvali pobjedu.

Za Primorac je ovo bio susret promašenih prigoda, a Sloga je sve svoje realizirala i odnijela sva tri boda.

 

BIIOGRAD – Igralište Kazimira i Silvia  Gledatelja 80  Sudac: Josip Višić (Split)
Strijelci: 1:0 Kušeta (25-11 m), 1:1 Copić (36), 1:2 Marović (45)
Najbolji igrač: Josip Šolić (Sloga)
Crveni karton: Stefan Lazrevski (Primorac) drugi žuti u 90. Minuti
PRIMORAC(B): Stojanov 6, Colić 6, Smokrović 5,5 Ješe 6, Vodopija 6, Prpić 5,5 (od 65. Zelić-), Lazarevski 6, Maglica 6, Kušeta 6, Jurić 5,5 (od 46. Jurišić-), Martinčević 6.
SLOGA: Šolić 7,5, Gusić 6, Andabaka 6, Boko 6,5, Katić 6, Barać 6,5, Marović 6, Ninčević 6 (od 70. Mikelić-), Copić 6,5 (od 59. Žanetić-), Caktaš 6,5, Vuković 6,5.
26. travanj 2024 17:17