StoryEditorOCM
SportNAKON USPJEŠNOG LJETNOG TURNIRA

Osnovana udruga Zadarske ljetne lige!

Piše Zadarski.hr
25. studenog 2019. - 19:13
IMGL1263

Za Dan grada Zadra održana je Osnivačka skupština Zadarske ljetne lige u cilju bolje i transparentnije organizacije lige. Prošloljetna Zadarska ljetna liga koja se ponovno vratila na sportsku kartu Grada Zadra polučila je uspjeh te su organizatori odlučili formalizirati pravni status.

Za predsjednika Zadarske ljetne lige izabran je Donat Vidov koji se svojim radom i angažmanom iskazao na prošloljetnom turniru. Dopredsjednik je Duje Popović dok je za tajnika izabran Ivica Dokoza kao istaknuti sportski djelatnik.

Upravni odbor lige čine Ante Bronić, Tomislav Pećarić, Duje Popović, Šime Sorić i Senad Tokić, a predsjednik Upravnog odbora je ujedno i predsjednik Donat Vidov, a po funkciji član upravnog odbora je i Ivica Dokoza.

Nadzorni odbor čine Tomislav Kabić (predsjednik), Marin Knežević i Lovre Kovačević. Likvidator je Šime Sorić.

Po okončanju procesa registracije Zadarske ljetne lige pristupit će se planovima organizacije Zadarske ljetne lige 2020. kada će biti pozvani svi klubovi koji su se do sad natjecali kao i novi klubovi koji iskažu želju za natjecanjem. Klubovi će biti pozvani putem medija kao i putem naših službenih društvenih mreža.

25. travanj 2024 07:03