StoryEditorOCM
SportKREĆE PETA SEZONA HRVATSKE MALONOGOMETNE LIGE ZA ŽENE

Futsal Super Chicks se naporno pripremaju za prvi ispit u Vinkovcima

Piše Zadarski.hr
3. prosinca 2019. - 21:21
IMG-20190817-WA0250

Ovog vikenda započinje peta po redu sezona 1. hrvatske malonogometne lige za žene (1.HMNLŽ). Ove sezone liga broji 9 klubova, novi klubovi su MNK Vinkovci, ŽNK Graničar i ŽMNK Dubrovnik koji je zamjenio dosadašnju ŽNK Omblu. Liga se igra dvokružnim sustavom (18 kola) raspoređena na šest turnira.

Zadarski predstavnik Futsal Super Chicks iz Poličnika je jedan od 4 kluba koja su odigrala dosad sve sezone.

Ove sezone kako najavljuju iz kluba cilj je biti među prve četiri ekipe, a prve ispite imaju u Vinkovcima u dvorani ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca. Protivnik u prvom kolu „čiksicama“ je ekipa Mirlović Zagora u subotu u 14:30, istog dana odigrat će se i susret i drugog kola protiv domaćina turnira Vinkovaca u 19:30, dok će Super Chicks tunir zaključiti u nedjelju kada je od 11:15 protivnik ŽNK Graničar.

Što se rostera tiče u klub su Ena Devčić, Ina Fridrih, mlada hrvatska reprezentativka Dora Adamović, te slovenska futsal reprezentativka Rebeka Bačar koja je stigla iz slovenskog Siliko Futsal. Klub je napustila Ena Pernar koja je otišla u Vinkovce, dok je Elizabeta Balić zbog privatnih obaveza svoju futsal karijeru zamrznula.

25. travanj 2024 01:39