StoryEditorOCM
SportU POSJETU AŠK ROGOVU, PREDSJEDNIK ATLESKOG SAVEZA HRVATSKE

Rogovo je svima za primjer!

Piše Ivica Gjergja
12. prosinca 2019. - 09:56

Predsjednik Hrvatskog atletskoga saveza Ivan Veštić posjetio je A.Š.K.  "Rogovo" - Sv. Filip i Jakov. Na prijamu kod načelnika Općine, Zorana Pelicarića bili su predstavnici lokalne samouprave, predstavnici Atletskoga saveza Zadarske županije, predstavnici A.Š.K. "Rogovo" te ravnateljica O.Š. "Sv. Filip i Jakov" gospođa Gordana Kurtov. Pozdravljajući domaćeni Ivan Veštić je rekao:

- Sretan sam što je u Svetom Filipu i Jakovu, maloj općini, a već 12 godina u kontinuitetu ima svoj atletski klub te postiže jako dobre rezultate. Klub je prošle godine imao čak i prvaka Hrvatske u bacanju vorteksa te da će HAS takvim malim klubovima kao što je Rogovo pomoći koliko budemo mogli. Radite dobro samo tako nastavite, jer klub koji ima 40 limača mora imati i rezultata, vi ste primjer rada s atletičarima, kratko je kazao Veštić.

U razgovoru s načelnikom iskazana je obostrana želja za izgradnjom male atletske staze 4 X 80 m uz nogometne igralište "Nova Zora". Atletsku stazu bi koristili članovi atletskog kluba "Rogovo" čiji je klub na ponos cijelog mjesta. Atletsku stazu bi sufinancirala Općina Sveti Filip i Jakov uz pomoć HAS-a. Predsjednik kluba Ivan Pikunić uručio je prigodni dres atletskog kluba "Rogovo" za predsjednika Hrvatskoga atletskoga saveza gospodina Ivana Veštića, te obećao da će prioritet kluba u budućnosti i dalje biti rad s djecom te da bi atletska staza bila ogroman stvar za naš klub i brojne limače kluba kojih trenutno ima oko 40. Nakon sastanka održan je i svečani ručak u pansionu "Pikolo".

25. travanj 2024 09:54