StoryEditorOCM
SportTRENER JUSUP UOČI SRAZA SA ŠKRLJEVOM

Zadovoljan je radom i angažmanom igrača, a ne želi komentirati pobune iz svlačionice

Piše Ivica Gjergja
12. prosinca 2019. - 21:47
zadar_gorica7-011219

Košarkaši Zadra su nakon gostovanja u ABA ligi kod Primorske u Kopru, a prije sraza sa Adria Oil Škrljevom otišli na mini pripreme u Poreč prije nego što u petak zaigraju u 18 sati u 12. kolu HT Premijer lige.

- Naša procjena je bila da bi nam dobro došlo malo odmora od putovanja i ostali smo u Poreču, kako bi tu kvalitetno mogli odraditi treninge i pripremu za utakmicu. Osobno sam zadovoljan angažmanom i radom igrača, a to mi je u ovom trrenutku najbitnije, kazao je trener Danijel Jusup za Radio Zadar . Na pitanje jesu li Junaković i Siriščević ozljeđeni, rekao je:

- Naš trener Mandir u Zadru radi s Junakovićem i Siriščevićem. Vjerujem da bi nam se Siriščević trebao priključiti po povratku iz Škrljeva, a za Junakovića će konačnu riječ dati medicinska služba. U svaku utakmicu moramo ući koncentrirani, ritam je težak, igramo dvije utakmice tjedno, treba biti oprezan, iznenađenja se događaju, mi ćemo biti spremni za sraz s Škrljevom danas, kazao je Jusup ne želeći komentirati „priče“ iz svlačionice.

- U principu nemam komentara. Svatko ima nešto što mu paše te nešto što mu nije po volji. Uvijek treba razgovarati.  Smatram da ne treba biti isključiv i da nitko nije najpametniji. Treba sjesti. Sve to može do određene granice, u konačnici o svemu odlučuje onaj tko je tu najodgovorniji, a to je trener. Što se tiče te pobune, ja ne znam, igrači su dobro reagirali i u utakmici pred Primorsku dali su sve od sebe, isto kao i sada na ovim treninzima u Poreču, ja to ne vidim ništa loše, rekao je Jusup za Radio Zadar.

Susret Adria Oil Škrljevo – KK Zadar, odigrat će se 13. prosinca 2019. u Čavlima, u dvorani “Mavrinci”, s početkom u 18:00 sati. Prenosit će Arena sport TV.

25. travanj 2024 12:51