StoryEditorOCM
SportMALI DALMATINSKI DERBI U KULTNIM JAZINAMA

Kraljević: “Imamo „trapulu“ za Alkar“!

Piše Ivica Gjergja
13. prosinca 2019. - 15:04
514343

Mali dalmatinski derbi odigrati će se u kultnim Jazinama, gdje Sonik Puntamika ugošćuje Alkara. On je „mali“ po razini klubova, no sigurno će biti pravog fajta za svaki poen i loptu.

Trenutno su „alkari“ bolji za jednu pobjedu, no to ne znači puno, domaći je teren. Pao je Split, pa zašto ne bi i Alkar, pitaju se fanovi Sonik Puntamike.

Sonik Puntamika je ojačala roster, došao je Pero Marić koji je bio u "Zadru". Hoće li ga i koliko koristiti trener Kraljević vidjet ćemo na utakmici. U klubu cijene Alkar, no bodovi ostaju doma. Na jednom od posljednjih treninga pred Alkara, trener Šime Kraljević nam je kazao.

- I Alkar je u prošlom kolu s Hermesom izvojevao pobjedu i to dobro proslavio. No, to su njihovi lijepi trenuci. Što se susreta tiče, mi smo sve uradili, dobro skenirali njihovu igru, pripremili teren da njihov najbolji igrač Amerikanac Nick Neal ne može doći do izražaja. Mogu obećati da će moji igrači dati svoj maksimum. Što se naših navijača tiče,  volio bi da dođu u što većem broju, kako bi svojim navijanjem nas nosili do pobjede.

Uz nas je prošao igrač Teo Petani i s nogu kazao:

-„Uvjeren  sam u našu pobjedu, Jazine su neosvojive“!

Susret 12. kola Sonik Puntamika – Alkar igra se u dvorani Jazine u subotu u 18 sati.  

24. travanj 2024 06:23