StoryEditorOCM
SportZAVRŠEN HUMANITARNI MALONOGOMETNI TURNIR FUTSAL ČAROLIJA 2019.

Nastupilo više od 70 ekipa, najbolja muška je Tin, a ženska Mirlović Zagora!

Piše Ivica Gjergja
29. prosinca 2019. - 10:53
Pobjednici muškog turnira ekipa Tinatin pobjednik

Od 16. do 28. prosinca kroz dvoranu Mocire prodefilirale su 72 muške malonogometne momčadi i četiri ženske, a sve u humanitarnom cilju i da se osvoji trofej pobjednika ovogodišnje Futsal čarolije.

Uspjelo je to momčadi Tina u muškoj konkurenciji i ekipi Mirlović Zagore koja potvrđuje primat i ove godine u ženskoj konkurenciji.

Za organizaciji turnira pohvale idu Udruzi za mali nogomet na čelu koje je Toni Kruneš sa svojim suradnicima Željkom Juricom, Senadom Senčijem Tokićem i drugima, a svatko tko je došao pogledati susrete imao je što vidjeti.

Finalna večer je bila „šlag na tortu“, igrali su najbolji, a kompletan „utržak“ donacija kao i svake godine ide za OŠ Voštarnica.


 

FINALE

ZADAR – SD Mocire. Gledatelja 400. Suci: Josip Viduka i Zdenko Bakarić.

IDASSA NADIN – TIN 1:3 (0:1)

IDASSA NADIN: K. Jurjević, Remšak 1, Katuša, Š. Colić, Ješe, J. Jurjević, Bačkov, Stojanov, Čirjak. Voditelji: Vedran Vinketa i Stipe Čulina.

TIN: Jarmanović, Katalinić 2, Škibola, Kožul, Fantov 1, Kresović, R. Burčul, Dundović, Marković, Kolega, G. Burčul. Voditelji: Tiho Knežević i Edo Kvartuč.

Sa uvažavanjem i respektom se ušlo u finalni dvoboj dvije najbolje momčadi na turniru Tina i Idasse Nadin. Prvo su se okušali tinovci kada je Toni Katalinić u petoj minuti izvozao dvojicu i zapucao, no Karlo Jurjević je dobar vratar, obranio je udarac.

Nastavlja se borbeno, poletna je jedna i druga momčad, pokušavaju doći do gola, no dugo smo čekali prvi pogodak. Do 20. minute smo vidjeli sve ono lijepo i atraktivno što pruža mali balun, dobre driblinge, udarce na gol, obrane, proigravanja, a onda je netko od Idasse Nadin igrao rukom u šestercu. Iako su se idasovci bunili, suci su dosudili šesterac koga je Katalinić pretvorio u vodstvo, nakon čega se otišlo na odmor.

U nastavku se igra žustro, borbeno i napadački na obje strane da bi Šime Fantov za Tin povisio na 2:0, a potom Remšak smanjio za Idassa Nadin. Na kraju je igrač večeri Toni Katalinić zapečatio sve svojim drugim zgoditkom pred kraj susreta za pobjedu Tina.

- Presretni smo, cijenimo našeg suparnika Idassu Nadin, no ovaj put smo u svemu bili boji. Dečkima čestitke na borbenosti zalaganu i htjenju, njima pripada pokal, kazao nam je nakon pobjede jedan od voditelja Tina, Edo Kvartuč.

- Borili smo se svojski no nije nas išlo imali smo šansi. Čestitam Tinu, kazao je kapetan Idasse Nadin, Denis Remšak.


 

Susret za 3. mjesto (M)

SVETI ANTE MS EXPRESS – PUNTAMIKA 5:3

SVETI ANTE MS EXPRESS: Ban, Jakušić 2, Viduka 1, KOvač 2, Medvidović, Erlić, Vukorepa. Voditelj: Krešo Zrilić.

PUNTAMIKA: Čurjurić, Dumić, Lovretić 1, Vukoša, Brkić, Marić, Bilaver 2, Bjeliš. Voditelji: Joke Vukoša i Antonio Zelić.


 

Najbolji kod muškaraca: Prvo mjesto pokal pobjednika turnira i medalje pripalo je Tinu, drugo mjesto Idassa Nadin, treće mjesto Sveti Ante MS Express.

Pokale, medalje i priznanja predali su gradonačelnik Zadra Branko Dukić, Toni Kruneš, predsjednik Udruge za mali nogomet ZŽ, Irena Dukić ravnateljica OŠ Voštarnica, Marko Šimurina, bivši reprezentativac u malom nogometu, Željko Jurica, tajnik Udruge.

 

Finale (Ž):

DONAT ZADAR – MIRLOVIĆ ZAGORA na šesterce 8:9 (1:1)

DONAT ZADAR: Jerolimov, Goja, Vunić 2, Klapan, Dubravica, Karlić 2, Burčul 2, Šarić 2. Voditelj: Ksenija Medini i Sara Mandić.

MIRLOVIĆ ZAGORA: Jonić, Petković 1, Slavica 2, Marov, Granić 2, Rudić 1, Lovrić 3. Voditelj: Ive Nakić.

U posljednje dvije godine ekipa Mirlović Zagore okitila se sa dva trofeja na turniru Futsal Čarolija. Cure su bile dobre, ali su u izvođenju šesteraca u finalu imale sreće.

Još jedno se pokazalo da i žene vole mali nogomet, stoga čestite svim curama koje su sudjelovale na turniru i na dobroj prezentaciji hakla.
 

Susret za 3. mjesto:

IPA ZADAR – ZARA SUPER CHICKS na šesterce 1:3 (0:0)

IPA ZADAR: Bugarija, Tozić, Vlatković, Kanjer 1, L, Klešnik, S. Klešnik. Voditelj: Zoran Zekić i Boris Klešnik.

ZARA SUPER CHICKS: Vitalić, Žilić 1, Barić 1, Birčić, Kevrić, Šarlija, Mihić 1. Voditelji: Niko Matković i Josip Pedić.


Najbolje kod žena:  Prvo mjesto pokal i medalje i ove godine potvrdila prošlogodišnjeg pobjednika ekipa, Mirlović Zagora. Drugo mjesto pripalo je Donat Zadru, treće Zara Super chicks.

03. svibanj 2024 23:43