StoryEditorOCM
SportEVO KAKO JE MANDŽO DOČEKAN NA DRUGOJ STRANI SVIJETA!

'Jedan od najboljih napadača svijeta je s nama!'

Piše SN/SD
30. prosinca 2019. - 10:29

Mario Mandžukić konačno je nasmijan, dokazuju to i snimci s Bliskog istoka, jer njegov novi klub pohvalio se posljednjom akvizicijom na svojim društvenim mrežama, a gdje je Hrvat predstavljen navijačima kao veliko pojačanje...

- Pripremam se za početak nove pustolovine i to u klubu koji je jedan od najpoznatijih i najboljih u cijeloj Aziji. Radit ću naporno sa svojim suigračima ne bi li postigli zadane ciljeve -  poručio je Mario za klupsku stranicu.

U godinu i pol dana Mario bi trebao inkasirati više od 10 milijuna eura, a u klubu su naglasili kako je ovaj transfer golema stvar za  Al-Duhail i cijelu katarsku ligu. 

- Jedan od najboljih i najpoznatijih napadača svijeta je s nama i to je velika stvar. Presretni smo što je realiziran ovaj transfer -  poručio je Ismael Ahmed, klupski trener.

Mario je sigurno zadovoljan jer će konačno, nakon pola godine bez minute na travnjaku, konačno osjetiti zadovoljstvo službene utakmice. U Katar je otišao iz Juventusa u kojem je četiri godine bio jedan od ključnih igrača, no u drugoj polovici 2019. nije išlo u smjeru u kojem je očekivao...

20. travanj 2024 02:55