StoryEditorOCM
SportVIDEO: POTEZU LUKE MODRIĆA DIVI SE SVIJET

"Ova akcija pokazuje koliko je Real jak, Luka nam je jako bitan"

5. siječnja 2020. - 10:01
Luka Modrić slavlje

Njegovim trećim pogotkom sezone Real Madrid je slavio na gostovanju kod Getafea rezultatom 3:0 u ogledu 19. kola španjolskog nogometnog prvenstva. Luka Modrić je još jednom dokazao da i u posljednjoj fazi njegove blistave karijere ima "ono nešto" što će svakog prijatelja nogometa teško ostaviti ravnodušnim.

Duboko u sudačkoj nadoknadi subotnje utakmice Modrić se sjurio iz svoga u suparnički kazneni prostor i pospremio loptu u mrežu na fantastično dodavanje Fede Valverdea. Naravno da takav potez, ali i cijela partija kapetana Vatrenih nije mogla proći neopaženo ni za novinare, ni za njegova trenera.

- Luka je jako važan igrač za ovu momčad, on je to čitavo vrijeme. Drago mi je zbog njegovog gola, u 96. minuti je istrčao kontranapad zajedno s Valverdeom za taj pogodak. To znači da je u dobroj formi. Modrić je bitan, i to pokazuje. Sada je odigrao veliku utakmicu. Modrić je uvijek Modrić - rekao je Zinedine Zidane.

Španjolski sportski dnevni list Marca posebno je istaknula važnost te posljednje akcije na utakmici. Piše da ona pokazuje koliko je Real jaka momčad, te da je podsjetila na dane kada su uzastopce osvajali europske naslove.

- Zidane je zadovoljan zbog pobjede, no puno je sretniji zbog načina na koji je pao treći gol i svega što to znači za budućnost Reala - zaključak je Marce.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku prekrasne akcije kraljevskog kluba i pogodak Luke Modrića možete pogledati OVDJE.

16. travanj 2024 03:10