StoryEditorOCM
SportTIJESAN RASPORED ZA SONIK PUNTAMIKU

U Jazine stiže Hermes analitica, a evo što uoči utakmice kaže igrač Petani

Piše Ivica Gjergja
6. siječnja 2020. - 15:49
sonik_zadar24-221119

Kratki odmor, točnije božićno novogodišnju stanku igrači Sonik Puntamike iskoristili su na najbolji mogući način. Prema posebnom planu radilo se i treniralo te koristilo svaki trenutak za uigravanje linija u Jazinama. Sve je u najboljem redu što se tima tiče, a ispred njih je „bogat“ program. Naime, u šest dana odigrat će tri utakmice što je i za prave profesionalce puno. No što je tu, a u utorak u Jazine dolazi Hermes Analitica. Bit će to svojevrsni derbi za ostanak u ligi.

Realne šanse ima i Sonik Puntamika jer dosada ima četiri pobjede, a Hermes samo jednu. Domaća momčad odlično je posložena, igraju dobro i nema razloga da ne uzmu pobjedu. Njihov roster je dobar poglavito od kad je tu Petar Marić. Sigurno je da je Sonik Puntamika favorit u ovom susretu. Zagrebačka momčad dolazi u istom sastavu i s istim snagama, a mogu li iznenaditi, ostaje nam tek za vidjeti.

- Utakmicu ozbiljno shvaćamo, svi smo spremni, vjerujem da ćemo dati svoj obol pobjedi i naše vjerne navijače obradovati. Volio bi da ih dođe što više, kratko nam je kazao igrač Teo Petani.

Susret Sonik Puntamika – Hermes Analitica igra se u utorak u 19 sati u dvorani Jazine.

25. travanj 2024 15:38