StoryEditorOCM
SportPRIPREME IGRAČA HNK PRIMORCA

Igrači: Mršić je kao gonič robova! Ubija nas...

Piše I. Gjergja
15. siječnja 2020. - 13:31

Već tri dana traju pripreme nogometaša Primorca, a nekim je igračima već „dosta“. Neki se teško navikavaju na intezitet treninga kojeg je nametnuo trener Stanko Mršić...

- Piši da nas Mršić doslovno ubija, on je pravi "gonič robova". Vjerujem da je to sada dobro i da će zbog ovoga što sada prolazimo kasnije biti lakše – kazao nam je jedan od igrača kojeg smo presreli na treningu.

Mršić očito dobro zna što radi, stari je to i iskusni nogometni vuk, zna kada igrače treba opteretiti, a kada brenzati, pa tkao treba i shvatiti ovu „žalopojku” u prolazu, koja najbolje govori o ozbiljnosti priprema.

Primorac bi za dva dana trebalo u Šibeniku odigrati prijateljsku utakmica s tamošnjim pretendentom za Prvu ligu, a nakon toga nastaviti s uigravanjem i pripremama za nastavak sezone u ožujku.

Biograđani su u međuvremenu ojačali trenerski stožer. Tako će vratare odsad trenirati Marin Šokota, a za pomoćnog trenera je došao Marko Žutelija. Osvježen je i igrački roster, priprema se priključio veznjak iz Brežica Marko Perić.

16. travanj 2024 13:36