StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA 16. KOLO

​Sonik Puntamika: Idemo u fajt, Gorica se može dobiti!

Piše I. Gjergja
17. siječnja 2020. - 15:49

Suparnici u 16. kolu HT Premijer lige Sonik Puntamika i Gorica, svoje posljednje susrete imali su u Kupu Krešimira Ćosića s lokalnim momčadima. Tako je Sonik Puntamika pobijedila Jazine Arbanse, dok je Gorica lako izašla na kraj sa Dubravom Furnir.

O Gorici je sve rečeno, a za momčad Sonik Puntamike valja reći da imaju igračko iskustvo i izvrsno vodstvo trenera Šime Kraljevića. Do sada su ostvarili pet pobjeda u prvenstvu što ih „drži iznad vode“ i sve im je otvoreno za ostanak u ligi.

U Kup utakmici iskočili su igrači Cvitković i Segarić, kao najbolji na susretu. Sada se vraćaju u kolotečini prvenstva i pripremaju se za Goricu. Igrački sastav je na broju, osim Edija Jurjevića (ozljeda).

Evo što nam je trener Sonik Puntamike kazao pred susret:

- Nije slučajno Gorica visoko plasirana (treća na ljestvici), imaju dobar igrački kadar, također i trenera Sesara, koji izvrsno vodi momčad. No mi smo ih dobro skautirali, znamo njihove dobre i one manje dobre kvalitete. Dobro smo se pripremili i uvjeren sam da će biti dobar „fajt“. Za to imamo dobar igrački sastav, pa ako nam se ukaže prigoda za pobjedu nećemo je ispustiti, kaže Kraljević.

Susret Gorica – Sonik Puntamika igra se u subotu 18. siječnja u Velikoj Gorici, u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 18 sati.

20. travanj 2024 04:37