StoryEditorOCM
SportNAKON PORAZA TRENER DANIJEL JUSUP NA PRESSICU DOŠAO POSVE UMORAN:

"Boli, jako boli! Gagić nas je ubijao ispod koša, napravili smo neke glupe pogreške, Keller nije bio na razini, možda sam pogriješio s Junakovićem..."

19. siječnja 2020. - 20:40

Danijel Jusup, trener Zadra, stigao je na "pressicu" posve umoran, nedvojbeno, pogodio ga je poraz od Igokee...

- Što reći? Boli, jako boli! Košarka je takav sport. Krivo mi jer smo utakmicu mogli dobiti. Bila je ovo šansa da dođemo u dobru poziciju, no na kraju smo si dosta zakomplicirali život. Zadnju četvrtinu smo loše odigrali. Imali smo sedam razlike što smo olako ispustili. Zbunili su nas sa zonom u kojoj su pratili ljude, a mi smo bili pasivni. Puno smo driblali, dugo držali loptu i premalo dodavali. No, mislim da je ključ bio u obrani Gagić nas je ubijao ispod koša, a kada bismo ga pokušali duplirali primili bismo tricu. Trebat će nam neko vrijeme da dođemo sebi nakon ovog poraza – priznao je Jusup, pa se osvrnuo na tijek dvoboja...

-Napravili smo neke glupe pogreške. Popustila nam je koncentracija, što su oni iskoristili, a to sve ide iz obrane. Nedostajao nam je Gilbert koji nam puno daje na defenzivnom dijelu. Bashir je dao nešto, ali falio nam je Gilbert – naveo je Jusup jedan od razloga  zašto se izgubila utakmica.

Je li Domagoj Vuković previše sjedio na klupi, nakon što je imao izvrsnu rolu?

- Možda. Moram pogledati utakmicu. Imao je dva penala i pokušao sam ga sačuvati za nastavak da ne dobije treći – Jusupovo je razmišljanje, u konačnici se kritički osvrnuo na igru Akosa Kellera kojeg je osobno silno želio dovesi iz Mađarske.

- Danas stvarno nije bio na razini. Nedostajao nam je jedan visoki igrač, i defenzivno i ofenzivno. A onda je lakše igrati i vanjskoj liniji – misli Jusup koji je odgovorio i na upit  je li Martin Junaković trebao ranije u igru....

- Možda sam ga mogao staviti. Očekivao sam da će Mavra nešto odigrati na svježinu. Martin je dobio udarac u glavu... Gledajući ovako. Možda sam malo i pogriješio.

25. travanj 2024 11:13