StoryEditorOCM
SportDVA MALONOGOMETNA KLUBA NA NESLUŽBENOJ ZAVRŠNICI U PULI

Toni Kruneš: “Tko god bude išao na završnicu neće razočarati“!

Piše Ivica Gjergja
22. siječnja 2020. - 11:03

Drugi dio natjecanja u Udruzi za mali nogomet Zadarske županije krenulo je u sve tri lige uz sponzorstvo grupacije FavBet koja je prepoznala potencijal i kvalitetu malog nogometa u Zadru.

FavBet je osigurao sredstva za novu opremu sudaca i delegata, a potpisan je i ugovor o daljnjem sponzorstvu za najbolje dvije momčadi iz Prve Sonik ŽMNL koje će sudjelovati na nacionalnoj završnicu prvenstva Hrvatske lokalnih liga u futsalu koja će se ove godine održati u Puli.

Pobjednik završnice odnijet će titulu neslužbenog prvaka Hrvatske i nagradu u iznosu od 50 tisuća kuna.

- Zaista mi je drago da su ljudi iz tvrtke FavBet, prepoznali ovaj sport i odlučili se na ulaganje na nacionalnoj razini. Zna se da je zadarski futsal bitan čimbenik ovog sporta u Hrvatskoj i ovo je velika prilika našim klubovima da se okušaju na nacionalnoj razini, gdje uvjeren sam neće razočarati, kazao je bivši predsjednik Udruge i bivši malonogometni reprezentativac Marko Šimurina.

Aktualni predsjednik Udruge Toni Kruneš uvjeren je u kvalitetan futsal.

- Naše malonogometne lige i u drugom dijelu startale su u Zadru. Završnica će biti neizvjesna kao nikad dosad jer najbolji odlaze na nacionalnu završnicu gdje ih očekuje borba za neslužbenog prvaka Hrvatske, kazao je Kruneš dodajući kako je teško s distance rećitko će nastupiti na neslužbenom prvenstvu Hrvatske u Puli iz Udruge.

- Varoš, Tin, Sveti Ante, Kontrol biro i drugi, teško je reći. Tko će imati najviše snage i kvalitete osvojiTI prvenstvo ostaje za vidjeti. No tko god bude išao od Zadrana, uvjeravam vas da neće razočarati - kazao je.

20. travanj 2024 09:31