StoryEditorOCM
Sport13.KOLO

Jazine Arbanasi prema Puli po 13. pobjedu!

Piše Ivica Gjergja
24. siječnja 2020. - 15:09

Slijedeći protivnik Jazina Arbanasa je KK Pula u 13. kolu ove lige u Puli.

Odlazi se po 13. pobjedu, no sigurno je da će Zadrani imati problema s domaćinom jer je Pula na svom parketu vrlo dobra momčad. Zadrani će se morati dobro potruditi, ako žele susret riješiti u svoju korist.

- Idemo u Pulu pokazati da nismo slučajno prvi na ljestvici. Znam da će biti teško, no mi smo na teško naučili. Vjerujem, a tako sam dečke i pripremio da se borimo za pobjedu. Sve predradnje su učinjene sada nam ostaje onaj završni „udarac“ za pobjedu i zadržavanje 13. Pobjede u natjecanju, kazao je trener Jakov Borčić.

Susret Pula – Jazine Arbanasi odigrat će se u subotu 25. siječnja, u Puli, u Domu Sportova “Mate Parlov”, Galijotska ulica, s početkom u 19 sati.

 

KK Jazinama - Arbanasima doniran kombi!
Predstavnici renomirane tvrtke Automobili Hrvatske d.o.o. predsjedniku kluba Branku Moriću, uručili su ključeve kombi vozila. Ovo vozilo je dobiveno na korištenje za prijevoz svih kategorija kluba, što klubu mnogo znači, jer je riješio gorući problem. U klubu rade na dobijanju još više sponzora, a sve u cilju boljeg i uspješnijeg natjecanja Jazina Arbanasa.
26. travanj 2024 23:11