StoryEditorOCM
Domaći nogometsve je poznato

Nakon prijetnji, otkazivanja i uključenja policije, Dinamova Plava noć ipak će se održati u Imotskom. Poznati su detalji

Piše SPORT SD
4. svibnja 2024. - 16:29

U četvrtak se u Imotskom podigla prava bura zbog pokušaja organizacije Plave noći. Kako Hajduk već godinama organizira Bile noći diljem Hrvatske, navijači i simpatizeri Dinama odlučili su napraviti isto u Imotskome.

No, dogodio se pravi skandal te je na kraju u priču upetljana policija. Organizatori su se našli pod paljbom uvreda i prijetnji, a restoran u kojemu je proslava prvotno bila zakazana otkazao je Dinamovim navijačima.

Policija istražuje skandal u Imotskome, navijačima Dinama prijete i unučadi, restorani im otkazuju, sve su nam ispričali

Ipak, na kraju se Plava noć ipak uspjela organizirati, a Radio NU objavio je i detalje. Zabava će se održati 10. svibnja u konobi Leonard s početkom u 19 sati, a organizatori najavljuju tombolu, bogate nagrade i dobar provod.

Radio NU se oko svega bio oglasio u četvrtak, kada su napisali da su, unatoč tome što su samo izvršavali svoj posao objavljujući plaćenu reklamu, postali metom agresivnih napada te da su prijetnje i uvredljive poruke zatrpale njihove društvene mreže.

Restoran koji je prvobitno odabran kao lokacija za događaj tada je iznenada otkazao proslavu, a sada će se Plava noć održati u konobi Leonard.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2024 23:43