StoryEditorOCM
HajdukUoči Gorice

Hajduk objavio Nikolu Kalinića prije utakmice, komentar jednog navijača je sve rekao o proljeću Bijelih

Piše Sport SD
19. svibnja 2024. - 10:01

U tradicionalnoj objavi najave susreta na dan utakmice, jutros je Hajduk na svojim društvenim mrežama susret s Goricom na Poljudu (17 sati) najavio uz fotografiju napadača Nikole Kalinića (36). Ne bi to bilo ništa čudno da jučer u javnost nije procurila informacija kako je Kalinić vjerojatni novi sportski direktor kluba, odnosno najizgledniji kandidat za tu funkciju. Ima li kakve simbolike u tome?

image
Vladimir Dugandžić/Cropix

U tom scenariju za Kalinića je večerašnji okršaj s Goricom, posljednji Hajdukov domaći susret ove sezone, sigurno zadnja utakmica u dresu Hajduka u igračkoj karijeri pred splitskom publikom. Veliki oproštaj od velike karijere, barem što se Poljuda tiče. Hajduk još idućeg vikenda mora u goste Lokomotivi. Rasplet situacije oko nasljednika sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa još se službeno čeka, još se iščekuje bijeli dim, vjerojatno će se to dogoditi početkom idućeg tjedna. Dotad je jedan navijač komentarom na facebooku Hajduka vezanom za ovaj susret sve rekao o proljeću ‘bijelih‘. Upućen je treneru Hajduka Juri Ivankoviću.

- Jure, zadnja je utakmica doma, da te ne pamtimo po sedmom ili osmom porazu na Poljudu, stavi naprid Periju, Brekala (Sahitija), Kalu i Livaju. Ako se pojave svi i ako im se da. Prvi, zadnji i jedini put zajedno, pa šta bude... Pamtili bi te po tome... - napisao je Nikša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 14:27