Overlay
čestitamo

Donosimo ime pobjednika nagradnog natječaja Stil i Becha ti daruju kupaći kostim: u mnoštvu pristiglih odgovora, ovaj nam je najbolji...

Piše Stil
12. srpnja 2021. - 18:48

Završen je nagradni natječaj "Stil i Becha ti daruju kupaći kostim", kojeg smo vam priredili u suradnji s modnom dizajnericom Boženom Bratović Smolić, a naš žiri odlučio je o pobjedniku. Podsjećamo, zadatak je bio da nam otkrijete s kijm najviše volite ići na plažu i zašto.

U mnoštvu pristiglih, vrlo originalnih i  zanimljivih odgovora najviše nam se svidio odgovor koji je dala naša čitateljica Maša Marić: ona na plažu najviše voli ići sa svojoj prijateljicom s kojom ima ustaljenu 'plažnu rutinu'.

'Napravimo sendviče, ozbiljno raspravimo ostale grickalice i pića, ponesemo društvene igre (magnetni čovječe ne ljuti se) ili karte, možda knjige ako ostajemo duže, i onda uživamo. Mislim da je ključna stvar kod partnera za plažu da volite isti omjer kupanja:izležavanja na plaži, jer ako tu niste kompatibilni, cijeli plažni raspored više ne funkcionira', napisala nam je Maša, a mi se potpuno slažemo.

Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u našem nagradnom natječaju i nadamo se da će uživati u ljetu, a pobjednici čestitamo. Sve vas ostale pozivamo da pratite web izdanje Stila i naš Instagram te da se priključite idućem nagradnom natječaju.

Pratite Stil i na Instagramu!

19. travanj 2024 13:56