Piše Vlado Ozretić
15. prosinca 2022. - 12:20

Upravi Telemacha Hrvatska pridružile su se dvije nove članice – Danijela Bistrički Morović na poziciji glavne direktorice za tehniku i Matija Mandić kao glavna direktorica za financije. Ovim pojačanjem Telemach Hrvatska odgovorit će na izazove koje im nosi nova tržišna pozicija i uloga nacionalnog konvergentnog operatora. Zahvaljujući kadrovskom osnaživanju, Uprava Telemacha danas ima čak 50 posto žena u svojem sastavu, što je iznad hrvatskog prosjeka i čime je Telemach postao prvi teleoperator s 50-postotnim udjelom žena u upravi.

image

Adrian Ježina, Matija Mandić, Danijela Bistrički Morović, Mislav Galler

- Za mene je veliki izazov karijeru nastaviti baš u Telemachu koji je kao tržišni izazivač u kratkom roku napravio veliki iskorak u kvaliteti i opsegu svojih usluga. U profesionalnom smislu rad u Telemachu znači i rad na tehnologijama koje su iznad tržišnog standarda, a čiji je ultimativni cilj olakšati svakodnevni život našim korisnicima i ponuditi im najbolje korisničko iskustvo na tržištu. Veseli me zajedno s ostatkom Telemachovog tima nastaviti raditi na postavljanju novih standarda za cjelokupno telekomunikacijsko tržište kazala je - Danijela Bistrički Morović, glavna direktorica za tehniku i članica Uprave.

- Svoju novu ulogu vidim kao veliki karijerni izazov, ali i priliku da radim u dinamičnoj telekom industriji u kojoj možeš opstati jedino konstantno prateći tržišne izazove i odgovarajući na njih. Nije novost da korisnici prema telekomunikacijskoj industriji pokazuju nepovjerenje, a u Telemachu to želimo mijenjati i postati prepoznati kao operator s najboljim korisničkim iskustvom u zemlji. Vjerujem da se, uz usluge temeljene na najnaprednijim tehnologijama, upravo iskrenijim i otvorenijim pristupom prema korisnicima možemo diferencirati i vratiti njihovo povjerenje u industriju i ta me zadaća jako veseli - Matija Mandić, glavna direktorica za financije i članica Uprave.

Telemach Hrvatska odnedavno je od isključivo mobilnog operatora postao nacionalni operator koji pruža cjeloviti spektar telekomunikacijskih usluga korisnicima u svim dijelovima Hrvatske. Tako Telemachovi korisnici danas mogu koristiti mobilne, fiksne i TV usluge, a pripajanjem Optime značajno je ojačan segment poslovnih korisnika koje sada očekuju visokokvalitetne fiksne, mobilne, ICT usluge i poslovna rješenja na Telemachovoj infrastrukturi.

EON TV nastavlja nuditi najbolje televizijsko iskustvo na tržištu, nudeći daleko više kanala i videoklub naslova nego itko drugi na tržištu po vrlo konkurentnim cijenama, a zajedno sa satelitskom pokrivenošću Total TV-a korisnici imaju priliku konzumirati bogatiji televizijski sadržaj i na najnedostupnijim lokacijama.

Zahvaljujući komplementarnom nadopunjavanju portfelja postojećih usluga koje je omogućeno integracijom Optime i Total TV-a, ubuduće će Telemach snažnije konkurirati postojećim operatorima jednostavnijom i tehnološki naprednijom ponudom, čime jača i Telemachova tržišna pozicija.

- U srži našeg poslovanja su jednostavnost, transparentnost i povjerenje. Te nas vrijednosti diferenciraju od ostalih i temelj su svega što radimo. Vjerujem da je upravo fer odnos ključan za izgradnju kvalitetnih odnosa s našim korisnicima te da nam snaga koja proizlazi iz pozicije tržišnog izazivača može pomoći da u budućnosti postanemo oni kojima najveći broj korisnika daje svoje povjerenje. Dokazali smo da držimo do svoje riječi. Sve što smo najavili u posljednje dvije godine to smo i ostvarili, čak i više. U Hrvatsku smo doveli najnaprednije tehnologije od kojih su neke iznad svega do sada viđenog na hrvatskom tržištu, značajno smo ojačali našu bazu znanja te smo napravili značajni iskorak u kvaliteti usluga i njihovoj dostupnosti, čime smo postavili čvrste temelje koji će nam omogućiti da postanemo operator koji će osigurati najbolje korisničko iskustvo na domaćem telekom tržištu - izjavio je Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska.

Iza Telemacha su velika infrastrukturna ulaganja pa je tako u 2022. godini najbrža 10 giga optička mreža dostupna za preko 100.000 hrvatskih kućanstava u Zagrebu, Splitu, Zadru Osijeku i Rijeci, a super brzom 5G mrežom u rekordnom je roku pokrivena cijela Hrvatska.

Telemach Hrvatska nastavlja s ulaganjima u optiku i mobilnu mrežu držeći se plana da kroz petogodišnje razdoblje, uloži 1,7 milijardi kuna u mrežnu infrastrukturu. 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 12:54