StoryEditorOCM
TribinaPOLITIČKI ANGAŽMAN

Zadarska poduzetnica i vijećnica MO Poluotok Tereza Vitali pristupila u MODES

Piše M.K.
16. ožujka 2017. - 11:42
ratni_turizam2-010716

U redove Moderne demokratske snage (MODES) je pristupila mlada poduzetnica Tereza Vitali, članica Vijeća Mjesnog odbora Poluotok i potpredsjednica Savjeta Mladih grada Zadra. Završila je studij Kulture i turizma, te završava diplomski studij međunarodnih odnosa i diplomacije na međunarodnom sveučilištu Libertas u Zagrebu.

Tereza je radila na nekoliko zapaženih projekata značajnih za grad Zadar. U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zadra, prošle godine je zajedno s djelatnikom našeg Generalnog konzulata u Milanu bila nositeljica ideje postavljanja grada Zadra kao glavnog partnera Generalnom konzulatu RH u Milanu u proslavi 25. godina državnosti Hrvatske u gradu Milanu. Zadar se kao središnji dio spomenute proslave predstavio kao ponajbolje turističko i enogastronomsko odredište na Jadranu. Također je bila nositeljica projekta Hitchcockove večeri, s ciljem da se grad Zadar brendira između ostalog kao turistička destinacija s naljepšim zalaskom sunca.

Njen angažman u promociji i obogaćivanju zadarskog turizma tu nije stao, već je prošle godine pokrenula inicijativu predstavljanja grada Zadra kroz projekt „Od grada porušenog ratom do najbolje Europske destinacije 2016. godine". -

"Drago mi je da smo se međusobno prepoznali; držim da je stranka MODES doista respektabilna politička opcija s mnogo kvalitetnih mladih ljudi. Jako poštujem njihovu otvorenost prema kreativnim ljudima i idejama. Ključ uspjeha za budući razvoj grada Zadra definitivno leži u sinergiji iskustva i mladenačkog elana usmjerenog k zajedničkom cilju. Pojedinac ne može ostvariti ništa velebno, ali kroz čvrstu platformu uspjeh ne može izostati. Stranka MODES sa svojim programom i ljudima predstavlja sve ono sto je potrebno našem gradu za održivi razvoj i za pozicioniranje grada Zadra kao najznačajnijeg grada u Dalmaciji" - stoji u priopćenju MODES-a.

24. travanj 2024 05:00