A ŠTO SE TEBI DOGODILO...?! Potpuno gol u trgovini kupio pivo pa izazvao prometnu nesreću

A ŠTO SE TEBI DOGODILO...?!

Uskrs u Murter obično dovede veći broj nautičara, ali izgleda da su ove godine zbog neuobičajeno lijepog vremena i visokih temperatura zraka uranili i nudisti. Jedan od njih je, gol kao od majke rođen, danas popodne hodao i vozio automobil u središtu Murtera i izazvao prometnu nesreću.

Nepoznati muškarac, očito stranac, nešto iza 18 sati parkirao je kombi mađarskih registarskih oznaka ispred Tommya i potpuno gol ušetao u trgovinu gdje je kupio pivo. Vratio se u automobil i krenuo prema Hramini. Preko središnjeg murterskog trga promet je zatvoren zbog radova, pa se pokušao okrenuti i vratiti istim putem natrag. No, ispred kafića Gušter udario je u parkirani automobil, piše rudinapress.

- Oko 18.30 dobili smo dojavu o prometnoj nesreći u središtu Murtera. Nema ozlijeđenih osoba. Očevid je u tijeku, tako da se materijalna šteta i ostale okolnosti tek utvrđuju – rekli su u operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave Šibensko-kninske.

Očevici kažu da je muškarac bio pijan. Nitko u Murteru ga ne poznaje niti znaju odakle se stvorio i zašto šeta gol, piše dalmacijanews.hr.

Naslovnica Tribina

Najčitanije