StoryEditorOCM
TribinaBOŽIDAR KALMETA U OPROŠTAJNOM PISMU GRAĐANIMA

„Nismo posustali ni kad se činilo nemoguće, a moja snaga ste bili vi i vaše povjerenje!“

Piše Zadarski.hr
30. svibnja 2017. - 20:32
gradonacelnik_kalmeta-080414

Povodom završetka gradonačelničkog mandata, Božidar Kalmeta je uputio pismo javnosti:

„Drage Zadranke i Zadrani,

služiti građanima i gradu je časna, odgovorna i zahtjevna dužnost i zato, u ovoj prigodi, kad moj gradonačelnički mandat završava, želim zahvaliti svima vama na povjerenju koje ste mi ukazivali. Hvala vam na strpljenju i nadi, jer i onda kad se činilo previše teško i gotovo nemoguće, nismo posustali, Zadar je uvijek išao dalje. Vi i vaše povjerenje bili ste moja snaga i upravo zbog tog zajedništva ostvarili smo mnoge projekte zbog kojih je Zadar danas jedan od najuspješnjihih hrvatskih gradova i zato njegov razvoj nikad neće stati, jer Zadar ne smije stati.

Siguran sam da ćete u osobi Branka Dukića, novog zadarskog gradonačelnika, opet dobiti odličnog partnera koji također živi Zadar i koji će ga, zajedno s vama, odvesti na još višu razinu kvalitetnog i ugodnog življenja.

Zahvaljujem svim medijima i novinarima koji su, kao glas javnosti, marljivo i odgovorno pratili moj rad i rad Gradske uprave.

Drage sugrađanke i sugrađani, želim vam svima uspjeh u osobnom životu i radu, a mi ostajemo i dalje zajedno u borbi za interese Zadra!“ – stoji u pismu koje je u utorak javnosti uputio Božidar Kalmeta.

18. travanj 2024 09:28