StoryEditorOCM
TribinaGRDOVIĆ I BRANKICA U BRAKU SU SE POPRILIČNO "NAKESALI"

Kako će supružnici dijeliti imovinu i kome će pripasti vozni park kojim se pjevač najviše ponosi?

Piše PSD
10. kolovoza 2017. - 14:50
GRD

Razvod uvijek sa sobom povlači mnoštvo neugodnosti, a jedna od njih, za neke i najveća, je upravo podijela imovine. Iako postoje jasni zakonski propisi o razdjeli zajedno stečenog bogatstva, rijetki su slučajevi u kojima sve ide potpuno glatko, prenosi Slobodna Dlamacija.

Kako bi zaobišli zakon i priskrbili sebi što veći dio imovine, bivši supružnici znaju poduzimati i besramne mjere, a sva njihova komunikacija svodi se na borbu odvjetnika. Tko je sposobniji i angažiraniji, uzme veći dio 'kolača', neovisno o stupnju zaslužnosti prilikom stvaranja istoga.

Zadnjih se dana priča o razvodu ruskoga oligarha Romana Abramoviča, ali javnost je zaintrigirao i još jedan domaći slučaj. Mladen Grdović navodno se rastaje od supruge Brankice, pa se mnogi pitaju što će biti s imovinom.

Popularni pjevač se, naime, često volio hvaliti svojim voznim parkom, crnim mercedesom i dva modela Jaguara za koje je izdvojio po milijun kuna.

Grdović je, navodno, kupio i stan na zadarskoj Obali kneza Trpimira, koji je platio milijun i pol kuna, prenosi Slobodna Dalmacija.

I dok Zadrani nagađaju kome će što pripasti, oglasio se i Brankičin odvjetnik. "Tek se mora napraviti procjena nekretnina i pokretnina te će onda sud odlučivati što se i kako kome dodjeljuje, no u praksi sve što je stečeno tijekom 20-godišnjeg braka treba se dijeliti na pola", rekao je za 24 sata profesionalno Božo Vrkić.

26. travanj 2024 17:14