StoryEditorOCM
TribinaTRAŽITE POSAO? MINISTARSTVO OBRANE RASPISALO NATJEČAJ ZA 64 RADNA MJESTA

Traže se ljudi raznih profila za državnu službu!

Piše JL
8. rujna 2017. - 16:23
MORH zgrada

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na temelju članka 45. Zakona o državnim službenicima, članaka 2. i 4. Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi, a na temelju Plana prijama u državnu službu u tijela državne uprave i stručne službe i urede Vlade Republike Hrvatske za 2017. godinu.

Javni natječaj za prijam u državnu službu raspisan je za 64 radna mjesta. Na javni natječaj mogu se prijaviti i osobe koje nemaju položen državni stručni ispit, uz obvezu polaganja državnog stručnog ispita u roku od 6 mjeseci od isteka probnog rada. U državnu službu kandidati se primaju uz obvezni probni rad od tri mjeseca.

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od objave javnog natječaja u Narodnim novinama, na adresu: Ministarstvo obrane, Uprava za ljudske potencijale, Sektor za razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima, Zagreb, Stančićeva 6, s naznakom: „Za javni natječaj za prijam u državnu službu u Ministarstvo obrane“. Potpunom prijavom smatra se ona koja sadrži sve potrebne podatke i priloge navedene u javnom natječaju.

Vrijeme i mjesto održavanja testiranja i razgovora s kandidatima/kinjama (intervju) bit će objavljeno na web-stranici Ministarstva obrane www.morh.hr, najmanje pet dana prije održavanja testiranja i intervjua.

Izabrani kandidat/kinja bit će pozvan/a da u primjerenom roku, a prije donošenja rješenja o prijemu u državnu službu, dostavi uvjerenje nadležnog suda da se protiv njega ne vodi kazneni postupak, uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta i izvornike drugih dokaza o ispunjavanju formalnih uvjeta iz javnog natječaja, uz upozorenje da se nedostavljanje traženih isprava smatra odustajanje od prijema u državnu službu.

Troškove izdavanja uvjerenja o zdravstvenoj sposobnosti snosi Ministarstvo obrane. Za detaljnije informacije posjetite stranicu MORH-a.

 

19. travanj 2024 11:31