ALO GRADONAČELNIČE, ZAŠTO OVAJ KAOS NE RIJEŠITE! Bivše vodstvo Grada je obećalo poduzeti nešto, a sadašnje nije obećalo ništa i vjerojatno ništa neće ni napraviti da se stanje poboljša...

ALO GRADONAČELNIČE, ZAŠTO OVAJ KAOS NE RIJEŠITE!

Dobili smo pismo čitatelja, prenosimo ga u cijelosti:

"Ponukan člankom o zaradi koju ostvaruje Grad Zadar od iznajmljivanja javnih površina dostavljam ove fotografije kao ilustraciju do čega dovodi iskorištavanje svake slobodne površine u gradu.

Ove dvije fotografije po ne znam koji put pokazuju nemoć ili neželju da se makar djeci i invalidima omogući nesmetani prolaz najprometnijim dijelom grada. Konkretno prilaz đaka školi Petra Preradovića je fizički onemogućen nabujalim štekatima, nekontroliranim parkiranjem i općom nebrigom Grada.

Bivše vodstvo Grada je obećalo poduzeti nešto, a sadašnje nije obećalo ništa i vjerojatno ništa neće ni napraviti da se stanje poboljša. Rješenje postoji ali je očito da su vlasnici raznih formi ugostiteljskih sadržaja ipak nešto moćniji i organiziraniji od onih koji su im dozvolili da se preliju na svaki slobodni prostor u gradu.

Pa čak i novoobnovljena Kneževa palača, konkretno njen vrt, je postala žrtva metastaziranih štekata, raznih nadstrešnica, suncobrana i tendi."

 

 

Naslovnica Tribina

Najčitanije