StoryEditorOCM
TribinaPREZGODNA ZVIJEZDA "MAMMA MIE" ZAPALILA INSTAGRAM FOTOGRAFIJAMA S VISA

Pozirala u kupaćem i pokazala kako provodi slobodne dane na otoku

Piše PSD
10. listopada 2017. - 12:55
1

Dok se dio ekipe 'Mamma Mie' polako pakira i 'bježi' s otoka koji im je bio dom zadnjih mjesec dana, ostatak još radi punom parom. Glumci filmskoga spektakla svaki slobodan trenutak na Visu nastoje iskoristiti do krajnjih granica, barem ako je suditi prema fotografijama koje objavljuju na Instagramu.

Prezgodna glumica Lily James kao da je tijekom svoga boravka ostala u sjeni svojih starijih i popularnijih kolega. Mlada Britanka tek se probija na scenu, a ulogama u nekoliko filmskih hitova približila se statusu 'zvijezde'. Posljednja uloga je ona u kriminalističkom hitu 'Baby Driver', a mnogi je se sjećaju i kao zanosne 'Pepeljuge'.

Publika ju je zacjelo primijetila i u megapopularnoj seriji 'Downton Abbey' koja se prikazivala i na našoj televiziji, a prepoznali bi zacijelo i njenoga dečka i 'višku pratnju', Matta Smitha koji glumi u seriji 'Dr. Who'.

 


Mladi par na Instagramu neumorno 'reklamira' ljepote Hrvatske, a posebno oduševljava Lily. Prezgodna glumica objavom fotografija u kupaćem kostimu dojmila se i naših obožavatelja, a mnogi su komentirali njenu zanosnu pojavu.

'Srce mi preskoči kad te vidim!', komentirali su pratitelji.

16. travanj 2024 06:36