ODRŽAN BESPLATNI SEMINAR U ORGANIZACIJI UDRUŽENJA OBRTNIKA U prostorijama COIN-a se okupilo preko 90 sudionika

ODRŽAN BESPLATNI SEMINAR U ORGANIZACIJI UDRUŽENJA OBRTNIKA

Na inicijativu Ceha intelektualnih usluga, Udruženje obrtnika Zadar je i ove godine organiziralo još jedan u nizu besplatni seminar na temu sastavljanja financijskih izvještaja i poreznih prijava za 2017. godinu za svoje članove obrtnike, koji obavljaju djelatnost knjigovodstvenih usluga.
Seminar je održan danas u prostorijama COIN coworkinga, a predavač na seminaru bila je Đurđica Mostarčid, savjetnica za financije, te ujedno i Predsjednica Sekcije računovođa pri Hrvatskoj obrtničkoj komori.

Ovakve edukacije Udruženje obrtnika organizira ved duži niz godina u namjeri da svojim članovima omogudi da na što dostupniji i jednostavniji način dođu do važnih informacija vezanih uz promjene zakonskih propisa iz područja financijskog poslovanja.

Kvaliteti seminara značajno je pridonijela interaktivna metoda predavanja koja je omogudila uključivanje u raspravu svih sudionika.

Broj zainteresiranih sudionika bio je velik te je seminaru prisustvovalo preko 90 sudionika. Upravo zahvaljujudi navedenom, Udruženje obrtnika Zadar nastavit de s organizacijom ovakvih i sličnih seminara za koje članovi iskažu interes.

Naslovnica Tribina

Najčitanije