StoryEditorOCM
TribinaTKO SU ŽENE RUKOMETAŠA?

Samozatajne ljepotice u svoje su se 'kauboje' zaljubile još u srednjoj školi

Piše Tihana Marović / SD
12. siječnja 2018. - 15:25
luka_stepancic

Europsko prvenstvo započinje, rukometaši su spremniji nego ikad, publika ima velika očekivanja, a nas je zanimalo tko daje inspiraciju i potporu "kaubojima" izvan terena, u nešto intimnijem ozračju.

Naši reprezentativci uglavnom su obiteljski ljudi, no ako pomnije promotrite njihove obiteljske portrete, onako kako smo mi to učinili, vidjet ćete da su Hrvati sigurni prvaci barem u jednoj disciplini – onoj u kojoj ocjenjujemo ljepotu dama naših rukometaša.

Hrvatice su, dakle, bez imalo pretjerivanja, još jednom najljepše!

Popis započinjemo s egzotičnom veterankom, Oljom Vori, suprugom Igora Vorija, koja na svojem popisu zasigurno ima popriličan broj odgledanih napetih i neizvjesnih utakmica. Epitet "egzotičan" u Oljinu pitanju u potpunosti je opravdan, otac joj je Brazilac, zapravo Korčulanin rođen u Sao Paulu.

No Olja, Brazilka s Bačvica, smatra se fetivom Splićankom. Odrasla je na Skalicama, na Bačama je, dakle, rasla, trenirala plivanje, studirala je menadžment u sestrinstvu u Zagrebu, a supruga je upoznala u kvartovskom kafiću kad je on imao samo 20 godina. S njim je, dakle, od početka karijere, a odmah je bilo jasno kako Olja nije jedna od onih koji kroz život idu nezamijećeno.

Ovu vitku tamnokosu Splićanku mediji vole nazivati zaigranom trendsetericom, čak i majstoricom u poigravanju stilovima. Njezine fotke s Instagrama prate dame prije odlaska u šoping, jer Olja uvijek među prvima ima komad sezone! Voli eklektičnost, a desetak boja koje iskombinira u jednom outfitu uglavnom zna i može nositi samo ona.

Zanimljivo je kako je rukomet i njoj oblikovao život – zbog sportskog praznovjerja, jedno je vrijeme prije utakmice morala kuhati uvijek isti ručak, pohanu piletinu i torteline s gorgonzolom. Nakon toga bolonjez. Srećom, Igor je nakon nekog vremena smanjio očekivanja. Olja se kune kako Purger i Dalmatinka izvrsno funkcioniraju, što potvrđuje i njihovih 18 zajedničkih godina i dvoje djece. Navijačka groznica već je započela, a Olja je objavila prvu navijačku fotografiju s ovog prvenstva, i to iz automobila, na kojoj djeca i ona već nose navijačke trake.

Srce 27-godišnjeg Luke Stepančića zarobila je lijepa plavuša Ana, s kojom je, nakon vjenčanja pred matičarem, prije pola godine zavjete ponovio i u zagrebačkoj crkvi, a tom su prilikom krstili i svoga sinčića Jakova. Ana je komunikologinja, a kako ne voli istupe u javnosti, Instagram profil drži zatvorenim. Ipak, nije nam promaknuo predivan osmijeh ove casual ljepotice.

Bračni par iz snova svakako su Stipe i Matea Mandalinić. Prošle godine, krajem svibnja, ozakonili su svoju dugogodišnju vezu u crkvi sv. Ante na Humcu pokraj Ljubuškog, rodnoj župi mladenke. Dvadesetčetverogodišnjeg zgodnog Splićanina i njegovu odabranicu vjenčao je Matein ujak, fra Vladimir Vlado Ereš.

Mladenci su se pred crkvu dovezli u oldtajmeru, a na vjenčanju je bilo više od 400 uzvanika. Ako je suditi prema njezinu Instagram profilu, Matea njeguje prirodan, a moderan izgled. Pozira s minimalno šminke, a zaključujemo kako joj više nije ni potrebno jer je prvoklasna ljepotica. Zaljubljeni par proslavio je svoj prvi Božić u paru u Berlinu, što su ovjekovječili i fotografijom.

Šarmantnog Đakovčanina Domagoja Duvnjaka još je u gimnaziji osvojila brineta Lucija, koja ga vjerno prati na svim većim prvenstvima.

Bivša studentica socijalnog rada svojedobno je kazala kako ju je Domagoj privukao svojom emotivnošću i skromnošću, a koliko je njihova priča romantična, najbolje pokazuje jedna od posljednjih objava na njegovu profilu.

"Sretan rođendan ti, moja vječno nasmijana djevojčice", napisao je Duvnjak uz fotografiju svoje nasmijane predivne stylish dame. Upravo je veliko prijateljstvo s Domagojem njegova suigrača Marka Kopljara dovelo do buduće supruge. Ivu Duvnjak, Domagojevu sestru, upoznao je još dok je igrao u Đakovu. I ona je trenirala rukomet, no nakon preseljenja u metropolu odustala je od bavljenja sportom i posvetila se obvezama na Učiteljskom fakultetu. U početku su tajili vezu, a prije dvije godine izrekli su sudbonosno "da".

Samozatajna lijepa brineta, defektologinja Ina u braku je s Manuelom Štrlekom od srpnja 2013., a imaju kćer Zoju. U skladnom su braku i Ivan i Nera Čupić, koji također ne vole medijsku eksponiranost. Vjenčali su se 2007., u vezi su bili još od srednje škole, a prije nekoliko mjeseci dobili su četvrto dijete.

Atraktivna, neposredna, britka i duhovita je i Iva Alilović, koja je s Mirkomu braku gotovo osam godina. Ova crnka često nosi titulu jedne od najzgodnijih supruga naših "kauboja", a ako je suditi prema intervjuima koje je dala, Iva je svoja i temperamentna.

– Smatram da je za zdrav i sretan brak potrebna kvalitetna svađa. Pokušavam je prakticirati obavezno jednom mjesečno, a ako se dogodi da taj mjesec nema materijala za svađu, ja se kao pravo žensko potrudim smisliti razlog i, moram priznati, dosta sam uspješna u tome… Možda ispada da se šalim, ali mrtva sam ozbiljna! – izjavila je prije nekoliko mjeseci. 

U stabilnom je braku i splitski par, simpatična plavuša Kristina i Jakov Gojun. Nabrajati bismo mogli unedogled, Ana Buntić, Maja Horvat... Čini nam se da ljepoticama nema kraja.

18. travanj 2024 22:20