StoryEditorOCM
TribinaREAKCIJA ŽUPANIJSKOG VIJEĆNIKA

Marko Pupić - Bakrać traži informacije o inspekcijskom nadzoru u Narodnom muzeju!

Piše Zadarski.hr
30. siječnja 2018. - 12:56
3_marko

Županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač uputio je priopćenje u kojem je od predsjednika Županijske skupštine Željka Lončara, župana Božidara Longina, predsjednika Upravnog vijeća Narodnog muzeja u Zadru dr.sc Zlatka Begonje i pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Zadarske županije Ivana Šimunića, javno zatražio informacije o inspekcijskom nadzoru koje je Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava provelo u Narodnom muzeju Zadar.

Pupić Bakrač je od nadležnih zatražio da mu dostave kopiju zapisnika obavljenog inspekcijskog nadzora, da javnost izvijeste o rezultatima tog inspekcijskog nadzora, te o tome koje će radnje poduzeti s obzirom na rezultate navedenog inspekcijskog nadzora i svega onog što se događa u Narodnom muzeju Zadar.

- Kako mi predsjednik Muzejskog vijeće Narodnog muzeja dr. sc. Zlatko Begonja još uvijek nije odgovorio na pitanja koja sam mu postavio u dopisu od 14.01.2018 godine u prilogu dostavljam i taj dopis sa zamolbom za što urgentnijim odgovorima.

Pitanja su takve prirode da se na njih može odgovoriti u roku od 10 minuta, posebno jedan dr.sc. Znam da je vrijeme sr.sc Zlatka Begonje dragocjeno ali kao predsjednik MV Narodnog muzeja obvezan je dati odgovore županijskom vijećniku na postavljena pitanja, navodi se u zahtjevu za informiranje javnosti Marka Pupića - Bakrača.

19. travanj 2024 02:15