StoryEditorOCM
TribinaPJEVAČICI JE OSTALO JOŠ SAMO PET MJESECI ŽIVOTA

"Nikad nisam ni pomislila da ću s 21 godinom planirati svoj pokop!"

Piše Zadarski.hr
31. siječnja 2018. - 23:01
pjevacica

Mlada pjevačica progovorila je o borbi s teško bolesti kako bi osvijestila sve mlade ljude da ne ignoriraju znakove koji upozoravaju na to da se u njihovom tijelu događaju neke promjene. Destinne (21), pozlilo je tijekom školske priredbe 2011. godine, no nakon što su je pregledali, liječnici su joj prepisali tablete za bolove i poslali je kući.

Uvjerena da je s njom sve u redu te da je to bio samo trenutak slabosti, ostavila je svoje strahove iza sebe i nastavila graditi glazbenu karijeru, a došla je do tog stadija da je 2013. godine pobijedila na natjecanju koje joj je omogućilo da američku himnu izvede za američkog predsjednika Baracka Obamu.

No tijekom prve godine na sveučilištu Bethune–Cookman, nešto prije jednog od predavanja počela je povraćati krv. Nekoliko tjedana kasnije dijagnosticiran joj je rijetka bolest - tumor srca, koji se sada proširio i na mozak, donosi portal 100posto.hr.

Preostalo joj je još samo pet mjeseci života.

- Nikad nisam mislila da ću s 21 godinom planirati svoj sprovod - govori mlada pjevačica koja se danas prisjeća da je neobične bolove trpjela još i prije nego što se srušila u srednjoj školi.

Liječnička dijagnoza potpuno ju je šokirala.

- Pomalo sam padala u depresiju i nisam više imala volje ići na predavanja. Imala sam previše toga na pameti, nije mi bilo jasno zašto se moj život odjednom morao zaustaviti - priča Destinee.

No unatoč svemu, bolest nije uspjela slomiti njezin duh.

- Naučila sam cijeniti svaki dan. U ovim teškim trenucima odabrala sam drugima biti uzor i inspiracija - zaključuje ova predivna mlada žena.

Stručna literatura kaže, iako je rak srca rijedak, svejedno je moguć. Javlja se u rasponu od 0,002% - 0,25% u čitavoj populaciji.

26. travanj 2024 11:46